2777
2789

الان میزارم 

یکی از دوستاش زنگ زد بهم سلام و علیک گفتم میخوایم باغ فلانی هم دور هم جنع شیم یه شب هم تولد بگیریم برای امیر ، اگه دوست داری بیا خودتم ولی تعارف الکی بود چون تو صحبتاش گفت خودمون مردونه ، زنگ زدم برادرشوهرم گفت اره به منم زنگ زدن حالا تو اگه دوست داری بیا بلاخره زن متولدی 😂 

من دلم خوب نیوفتاده دوست ندارم تنها بره یعنی اصلا دوست ندارم تو اون جمع باشه دوستاش کرم دارن حسودن چیکار کنم نره 

از عصر سر درد گرفتم و استرس

مفصله 

شوهرم اینا یه اکیپ خیلی بزرگ و صمیمی بودن ، من قبل شوهرم با یکی از این دوستاش دوست بودم 

شوهرم و اون اقا همکارن ولی شیفتاشون و … کلا فرق داره و ماملا قطع ارتباطن ولی دوست مشترک زیاد دارن حرف و حدیث زیاد میره میاد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای چی نوشتی منو به چشم هرزه میبینن چرا اینقدر خودتو خوار کردی . برای یه مرد این حرف خیلی بار داره

روانیم کرده میگه میرم 

تو تاپیکام هست دوستاش تو خونه خودم من و بی حرمت کردن

چرابخودت توهین کردی؟اونجاباهمسرت موافق بودم که. نمیدونی چی ازدهنت بیرون میا

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

ولش کن بزار بره بیا تو نی نی سایت باشیم خوش میگذره😅

اگه بره برگرده یه شری درست میکنه نباید بره 

اگر بره تولد بیاد دیگه من نیستم از خونش میرم چون منو ب دوستاش میفروشه 

چرا بعدش ارتباطشو باهاشون قطع نکرد؟اگه مجردن واقعا مناسب نیستن

نصفشون مجردن 

سوال منم هست اینا چی دارن که حاضری ارامش من و خودتو خونه رو به بزنی واسه یه شب باهاشون بودن

ببخشینا ولی من فکر میکنم شما اختلال روان دارین

پسرم رو بعد از پنج سال ناباروری در اوج ناامیدی و خستگی از دوا و درمون به دست اوردم و هزاران بار شکر میکنم و همیشه دعا گوی همه ی کسایی که در حال درمانن هستم