2777
2789

نمره درسو میگن ضعیف و قوی بودن درس بازیگوشی و نبودن

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم اول از همه امیدوارم که موفق باشی 

برو راجب نحوه تدریست بگو کارایی که میخوای انجام بدی از ایده های جدیدی که تو کلاس میخوای اجرا کنی

مثلا دیکته بادکنکی 

چیزایی که برات مهمه توی کلاس و از بچه ها انتظار داری رو بگو مثلا احترام و ادب مهمتر از درسه 

اول پرورش باید باشه بعد آموزش

همین دیگه گلی 

معلم پسرمن خودش وتحصیلاتشو معرفی کرد سابقه کاریشو گفت البته خب سابقه بالا بود و یه ویژگی مثبتش بود 

شیوه اموزششو توضیح داد 

هدف های اموزشی رو گفت 

بعد هم گفت که چه کاری ما باید انجام بدیم برای تمریناتشون 

گفت یه گروه هم تشکیل بدیم برای موارد مورد نظر

اخرش هم گفت سوالی دارید بپرسید

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

من پیج معلم دوقلوهای رو میدم ، البته معلم کلاس اوله

کلی ایده و مطلب داره، در این مورد هم صحبت کرده 

https://eitaa.com/joinchat/2799436007C7541f0dcc6

اینستا هم:  اول گل آموز  مژگان حسنی

شرمنده ام که بی تو نفس می کشم هنوز

معلم بچه من گفت من ۳۵تا دانش آموز دارم و عادلانه زمانو تقسیم بندی کنم روزی ۵دقیقه بیشتر نمیتونم برای هر نفر وقت بزارم پس مادرا همکاری کنن.شبی۳۰کلمه املا بگیرن.ریاضی حتما کار بشه درسهارو بچه ها طی تعطیلات تابستونی فراموش کردن اکثرا مرور نداشتن و ضعیفن.ما تو کلاس زمان زیادی برای مرور نداریم چون درسهای سال جدید رو باید کار کنیم پس همکاری والدین مهمه

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰