2777
2789

بنظر شما نگاه جامعه و مردم به خانومای متاهل چجوری هست؟ نگاه شما چجوری هست؟ 

چرا خانوما از طلاق گرفتن و خلاص کردن خودشون از یه زندگی سمی میترسن؟ 

چرا میترسن اسم مطلقه بگیرن؟ 

خیلی تو این سایت دیدم که به خیلی ها گفتن طلاق بگیر، گفت از جامعه میترسم، نمیخوام بهم بگن زن مطلقه. 

همکارم برادراش با یه خانمی که یبار جدا شده بود میخواست ازدواج کنه، همکارم و خانوادش کاملا ناراضی بودن و اخرش باعث شدن میونشون بهم بخوره و نتونن ازدواج کنن.یا مثلا خانمی بود که یبار جدا شده بود و یه بچه داشت،با یه اقای همسن خودش ولی مجرد دوست شده بود و در شرف ازدواج بودن،مادر اقا اومده بود نفرینش کرده بود که تو پسرمو از راه بدر کردی و اگه پسرم باهات ازدواج کنه عاقش میکنم،این خانومم بخاطر جدایی با اون اقا،یجوری تو حرم زار میزد و سوزناک گریه میکرد که نگو 

من خودم مجردم ولی اگر روزی بخوام طلاق بگیرم، از هیچی نمیترسم. 

شمام نظراتتون رو بنویسید. 

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 

برای من زن ،زنه و آدمه 

وقتی جدا شده یعنی نمی‌تونسته بمونه.

مطلقه تو فرهنگ لغت من نیس.

اون فقط شخصیه که به این نتیجه رسیده برای اون زندگی مناسب نیست.

بنده هم اگه روزی نتونم بمونم طلاق میگیرم.

برای من زن ،زنه و آدمه وقتی جدا شده یعنی نمی‌تونسته بمونه.مطلقه تو فرهنگ لغت من نیس.اون فقط شخصیه که ...

یه سوال ،حرفاتون که کلا درست بود 

ولی چرا اینقدر روکلمه مطلقه، شما یا خیلی های دیگه رو دیدم گارد میگیرین؟؟ 

مطلقه یعنی کسی که جدا شده، طلاق گرفته 

ما هم به زن هم به مردش میگیم، عیبش کجاست؟؟ 

اونم یه کلمه اس مثل کلمه متاهل یعنی کسی که ازدواج کرده 

اینهمه حساسیت برا چیه

...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه سوال ،حرفاتون که کلا درست بود ولی چرا اینقدر روکلمه مطلقه، شما یا خیلی های دیگه رو دیدم گارد میگی ...

شاید برای اینه که رفتار جامعه باعث شده مردم از لفظ مطلقه خوششون نیاد

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 
یه سوال ،حرفاتون که کلا درست بود ولی چرا اینقدر روکلمه مطلقه، شما یا خیلی های دیگه رو دیدم گارد میگی ...

چون دید جامعه بهش بده 

من خودم به وضوح دیدم برای مسخره کردن زنی که جدا شده ازش استفاده میشه 

به خاطر همین ترجیحم اینه نگم 

چون دید جامعه بهش بده من خودم به وضوح دیدم برای مسخره کردن زنی که جدا شده ازش استفاده میشه به خاطر ه ...

اگر توجه کرده باشی اکثرا هم خود خانما این کلمه روبه عنوان تحقیربه کار میبرن

اگر واقعا کسی حساسیت به خرج نده به نظرم این نوع دیدگاه از روش برداشته میشه

...

ما خانوم ها هرچقدر روشنفکر باشیم نگاه جامعه این نیست زنی که جدا میشه اول دردسرهاشه اول خونواده های سنتی که اونو بپذیرن و محدودیت هایی که ایجاد میکنن و بعد هم میبینی طرف دماغشو نمیتونه بالا بکشه دو پول ارزش نداره به این خانوم نظر داره و مسائل مالی هم که برای خیلی ها هست 

شوهرم معتاد بود دو ساله ولش کردم هنوز رسمی جدا نشدم پسرم الان چهار سالشه امروز بهم می‌گفت مامان تو ر ...

مگه پدرش سراغشو نگرفته؟ 

ما خانوم ها هرچقدر روشنفکر باشیم نگاه جامعه این نیست زنی که جدا میشه اول دردسرهاشه اول خونواده های س ...

واقعا چرا جامعه ما باید اینطور باشه، 

خیلی ها حتی دیدم یه زنو مطلقه رو به مهمونی و عروسی دعوت نمیکنن میگن شگون نداره