2777
2789
عنوان

خیلی داغون شدم😦

315 بازدید | 15 پست

چشام قود افتاده خیلیم زشت شدم 

تو۴ماه ۹کیلو کم کردم 

کلی استرس داشتم و هرروز اندازه کسی ک عزیزش مرده غصه خوردم 

ریتالینم ک از خانواده شیشست مصرف میکردم 

بنظرتون کدوم ازینا باعث شده پوستم خراب شه 

چ چاره ای می اندیشین 

ب خودی خود درست نمیشه دیگه پیر شده پوستم؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن خیلی کم کردم کلا ۴ماه مصرف ۲۰

😔😔چرا آخه؟تو الان تو اوج جوونی هستی،پر از استعدادی،تو اوج زیبایی.

برو باشگاه،به خودت برس،یه شغلی برا خودت پیدا کن عزیزم.دیگه هم سمت این آشغالا نرو

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

😔😔چرا آخه؟تو الان تو اوج جوونی هستی،پر از استعدادی،تو اوج زیبایی.برو باشگاه،به خودت برس،یه شغلی بر ...

ن دارم میزارم کنار 

درموردش چی میدونین مصرف داشتین؟ 

پوستمو نمیدونم لاغری به این روز انداخته استرس یا ریتالین 

لعنت به کنکور

زیباییم زبون زدن بود ولی حالا...

عزیزم با یه مشاور یا روانشناس صحبت کن تا قشنگ راهنماییت کنه 

ببین به نظر من اول باید خودتو پیدا کنی این که زود میگن برو باشگاه برو درس بخون برو فلان کن همینجوری الکی نیست 

تو اول خودت باید خودتو پیدا کنی و کم کم از کارایی که علاقه داری شروع کنی 

یادمه من یه تایمی مثل تو داغون بودم به پیشنهاد اطرافیان رفتم باشگاه که لاغریمو جبران کنم ولی باور هم وزن کم کردم هم داغون تر شدم اونجا همش فکرم مشغول بود

ولی چون به درس علاقه داشتم از وقتی رفتم دانشگاه بهتر شدم

عزیزم با یه مشاور یا روانشناس صحبت کن تا قشنگ راهنماییت کنه ببین به نظر من اول باید خودتو پیدا کنی ا ...

ن نمیخام ک چاق بشم وزنم نرماله قبلاً چاق بودم 

مشکلم الان زشت شدن فیسمه

ن دارم میزارم کنار درموردش چی میدونین مصرف داشتین؟ پوستمو نمیدونم لاغری به این روز انداخته استرس یا ...

نه من تاحالا سیگار و قلیونم نکشیدم😂

۵سال هم کنکور داشتم به حدی لاغر شده بودم که نگو

کنکورم رو دادم بعدش رفتم باشگاه یه شغل هم برا خودم پیدا کردم قشنگ بدنم پر شد پوستمم درست شد،الان تو آینه خودمو نگاه میکنم کیف میکنم

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

ن نمیخام ک چاق بشم وزنم نرماله قبلاً چاق بودم مشکلم الان زشت شدن فیسمه

الان یه مدت رژیم بگیر که یه مقدار چاق شی،بعدش روتین پوستی داشته باش و به پوستت برس.به خودتم قول بده که دیگه سمت مخدر نری.

الان یه مدت رژیم بگیر که یه مقدار چاق شی،بعدش روتین پوستی داشته باش و به پوستت برس.به خودتم قول بده ...

مرسی ازت❤️❤️

ولی نعمت بزرگیه در عین لاغری آدم پوست خوبیم داشته باشه 

2827
2791
2779
2792