2777
2789

من دهه هشتادم 

دیدین میگن دهه های ۴۰ و ۵۰ و ۶۰ و ۷۰ و فلان با حیا بودن و دهه ۸۰ ایا سلیطه و خراب و فلانن؟

یه سوالی که پیش میاد اینه

ایا این چیزایی که تو این زمان در دسترس نوجوونای ۸۰ و ۹۰ هستش

در دسترس اونام بوده که بگیم استفاده نکردن و بخاطر همین با حیان!؟؟؟؟! لطفا حتما به این سوال جواب بدین😂

دهه ی تولد مشخص کننده ی حجب و حیا و اخلاقه؟

روزی ۲ بار تاپیک میزنن 

دیگه ما سنامونم که از ۱۸ گذشته دیگه مشکل چیه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلیطه توی همه دهه هاا هست !!!

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

منم دهه ۸۰ هستمم

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

نه عزیزم اینا فقط حرفه فقط برا این که دهه هشتادیا همه چیزشون علنیه وگرنه میبینی طرف تو دهه های قبل که این امکاناتم نبودن دوس پسر داشتن نامه بازی میکردن بیرون میرفتن 

چقدر بی ادب بوده اونی که گفته 

یه دهه شصتی   بچه دهه هشتادی داره و یه دهه هفتادی بچهه دهه نودی داره و خودش اینا رو تربیت کرده

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
وا عزیزم این همه پارتی میرفتن قبلا :") نمونش هم شادمهر و ژینا 😅 اون موقع هم بوده ولی قایمکی الان بی ...

کمتر خانواده هایی اون مدلی بودن بعد اونایی هم که اونجوری بودن تو اون زمان خیلی خیلی سلیطه تر از الانی ها بودن

چون دهه 80 برای حق خودشون دفاع میکنن و میجنگن نمیزارن همه براشون تصمیم بگیرن و دوست دارن زندگی کنن به میل خودشون و وقتی ام کسی زر زر اضافه میکنن رک جوابشو میدن و به خودشون میرسن از همه نظر و بهترین زندگی رومیخان بسازن درس میخونن کار میکنن و تلاش میکنن از جیب خودشون همه چی در بیارن تو چشم بقیه خراب و سلیطه نشون داده میشن. 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

راست میگی تو دهه ما گوشی نبود و واقعا همین گوشی لامصب و اینستا و ....گند زده به کودکی بچه هامون و حیای دختراشون و غیرت و چشم پاکی مردامون و عشق و متعهد بودن زندگیامون💔💔

زندگی بدون گوشی هوشمند خیلی زیباتر بود خیلییییی

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

2790
2778
2791
2779
2792