2777
2789

البته یه کمم به فکر فرو رفتم  

نمیخوام قضاوت کنم.... کاری با درست و غلطی این مسئله ندارم

یه خانمی برام تعریف کرد. گفت برای کسی که دوسش داشتم و بی دلیل رهام کرد و دلم رو شکست، دعای برگشت و مهر و محبت گرفتم، حالا به دعا نویس حس پیدا کردم

دلم میخواد بهش پیام بدم    

نمیدونم چطور همچین چیزی ممکنه ولی اون طرف کاملا جدی میگفت

فکر کنم کار دعا نویس بوده اینطوری شده

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه

🤣😂😂😂

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعا نویسه شیطون یه چیز دیگه نوشته😂

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
مراجعه به دعانویس کارمای خیلی بدی داره توروخدا نرین

شکستن دل دیگران هم کارما داره

اینطور مواقع هم دختر هم پسر مقصرن

یکی دلش شکسته

یکی رفته پیش دعا نویس

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه

توی پرونده های قضایی زیاد هست این مورد که دعانویسه طرفو عاشق خودش میکنه و بعد سواستفاده جن سی و...

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂