2777
2789
عنوان

اینترنت رایگان

412 بازدید | 26 پست

سلام  

دوستان اینکه میگن لینک دو گیگ اینترنت رایگان براتون فرستادن باز نکنید نمیدونم هک میکنن و فلان راسته؟؟ من جاریم گرفت😕

اللّهم يا شاهِدَ كُلً نَجوي .خدایا تو خودِ آرامشی... و من خودِ خودِ بی قرار.  خرابت میشوم مرا همانگونه که میخواهی بساز❤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آره پلیس فتا هم تایید کرد.

اتفاقا دو سه روز پیش یکی از بچه ها همبنجا تاپیک زد که همین اس ام اس براش اومده و وقتی وارد کانال شده خودکار اون پیام برای تمام مخاطبینش رفته.گوشی خودش هم هنگ کرده

«زمانه عجیبی است! برخی مردمان امام گذشته را عاشقند ، نه امام حاضر را...میدانی چرا؟ امام گذشته را هرگونه بخواهند تفسیر میکنند اما امام حاضر را باید فرمان برند! و کوفیان عاشورا را اینگونه رقم زدند...» (شهید آوینی)

بستگی داره از کجا براش پیام اومده.

شاید پیام اون مال خود اپراتورش بوده

«زمانه عجیبی است! برخی مردمان امام گذشته را عاشقند ، نه امام حاضر را...میدانی چرا؟ امام گذشته را هرگونه بخواهند تفسیر میکنند اما امام حاضر را باید فرمان برند! و کوفیان عاشورا را اینگونه رقم زدند...» (شهید آوینی)

🔴پلیس فتا وجود ویروسی که با وعده 2 گیگ اینترنت رایگان به صورت لینک در تل گرام پخش شده و به وسیله کلیک روی آن از شار ژ کم کرده و به مخاطبان پیام می‌فرستد را تأیید کرد.

@www_snn_ir

واردش نشو که موبایلت کاملا هنگ میکنه از خیر این دو گیگ بگذر ارزش امتحان نداره

صلی الله علیک یا ابا عبدالله🌷🌷🌷.به نیت حل مشکل خودتون و شفای پسرم لطفا این سلام سه بار بخونین🌷
آره پلیس فتا هم تایید کرد. اتفاقا دو سه روز پیش یکی از بچه ها همبنجا تاپیک زد که همین اس ام اس براش ...

واااای😖

اللّهم يا شاهِدَ كُلً نَجوي .خدایا تو خودِ آرامشی... و من خودِ خودِ بی قرار.  خرابت میشوم مرا همانگونه که میخواهی بساز❤
بستگی داره از کجا براش پیام اومده. شاید پیام اون مال خود اپراتورش بوده

فکر نکنم. همشوک از یه جاک دیگه

🔴پلیس فتا وجود ویروسی که با وعده 2 گیگ اینترنت رایگان به صورت لینک در تل گرام پخش شده و به وسیله کل ...

مرسیییی.سپاس

اخه الان کوفت به ادم رایگان میدن که بخوان اینترنت بدن گول این چیزارو نخورید دوستان

منم همین فکرو کردم. اونا دلشون واسه ی ما نمیسوزه که