2821
2789
عنوان

تولدم

78 بازدید | 15 پست

تولد ۱۹ سالگیم نمیدونم چیکار کنم

هیچی بم حال نمیده

اونقدرم وسع ندارم که به نیازمندان کمک کنم

فک میکنم بهتره یه کاری کنم شاید بعدن پشیمون شم همینجور بیخیال گذشتم

۱۸ سالگی دوستامو خونه دعوت کردم

خیلی تو فاز لباس و تم و خرج کردن نیستم فقط کیک برام مهمه خوشمزه باشه

بریم بیرون باید مراعات کنیم

تو خونه لاقل میشه رقصید

پیشنهادتون چیه ک خوش بگذره

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کیک بخر 

دوستاتو دعوت کن 

یکم چیپس و پفک بخورین 

بعدشم برید بیرون عکس بگیرید

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

منم ۱۹ سالم میشه ۳۰ آذر من سال قبل به خاطر کنکور اینا نتونستم ۱۸ سالگی و بگیرم امسال میخوام با تم نارنجی یعنی یه شوهرت و کیک برم ائل گؤلی عکس بگیرم منطقه ش خوبه 

و یه دونه هم بیام خونه با پدر نادر و خواهرم و داداشم خونه با تم صورتی عکس بندازم همین😅

کیک بخر دوستاتو دعوت کن یکم چیپس و پفک بخورین بعدشم برید بیرون عکس بگیرید

اوم بهترین کار همینه تو خونه بگیرم. ولی از قسمت لباس خوب پوشیدن و عکس گرفتن بدم میاد دوست دارم با لباس خونگی باشم و همه چی خودمونیو راحت باشه ولی عکسم خب لازمه

راستی یه سوال دارم من دوست زیاد دارن و قابل اعتماد نیستن همشون فردا و پس فردا حاضرن خنجر بزنن بهم شم ...

بابام نمیزاره با دوستای مدرسم بگردم با همین فامیلا هستم و بچه های خاکی هستیم خداروشکر 

اوم بهترین کار همینه تو خونه بگیرم. ولی از قسمت لباس خوب پوشیدن و عکس گرفتن بدم میاد دوست دارم با لب ...

یه لباس تمیز بپوش 

حالا مجلسی هم نبود نبود 

ب دوستاتم بگو تم تم راحتیه هرچی لباس راحت دارین بیارین وسط 😃

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

یه لباس تمیز بپوش حالا مجلسی هم نبود نبود ب دوستاتم بگو تم تم راحتیه هرچی لباس راحت دارین بیارین وسط ...

عهههه دمت گرم الان به ذهنم رسید خز پارتی بگیریم😂 هم من دوست دارم هم خوش میگذره. چیزای رسمی باعث زحمتن مواظب باشی رژت نره یا شالت کج نشه لباست کثیف نشه

عهههه دمت گرم الان به ذهنم رسید خز پارتی بگیریم😂 هم من دوست دارم هم خوش میگذره. چیزای رسمی باعث زحم ...

وای نهههه خزپارتی قشنگ نیس ک 😂😂😂😂😂😂

همون ساده باش شما مرسی 🤭🤭

من قنادی کارمیکنم

امروز ی خانمی اومد کیک بگیره واسه تولدش

هم سن خودتم بود

میگفت هوابارونیه برناممون مجبوریم تغییربدیم اخه قرارهبود بریم تو جنگل

حالامیمونیم خونه

دوستام میان قراره تا شب باهم وقت بگذرونیم ولی جز بریدن کیک و خوردنش هیچ برنامه ای ندارم

منم گفتم اینجوری بهتره چون برنامه بچینی باز برنامت بهم بریزه ایندفعه ناراحت میشی گفت اره دقیقا

شماهم این ی بارو بدونه برنامه پیش برو مطمئن باش با کسایی ک دوسشون داری بهت خوش میگذره حتی اگه کاریم نکنی