2777
2789
عنوان

چاق شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 789 بازدید | 40 پست
وای به خدا نمیدونم چرا اینارو میگین ، من از آرزوهامه 58 بشم، آخه چاقی جز مشکل هیجی نداره، خدارو شکر ...

من فقط پنج کیلو اضافه کنم بسه دیگه هیچی نمیخوام بخدا ارزوم شده

خدایا عاشقتم که پشتمی❤

منم این از این ماه معجون چاقی درس کردم بخورم.عمم ک خورده تورو شده خیلی خوب شده

همسرجانِ جانم💝  🦄 آمده ام نامه فدایم شو📝برایت بنویسم ...!! هرماه ،شاید یکبار شاید هم بیشتر آغوشت  ۲۴ ساعته باید برای من باشد تا پیراهن لیمویی ات بشود بوم رنگ چشم های ریمل زده به اشک نشسته ام!! اصلا میخواهم تا میتوانم صورتم را برویش بکشم تا حتی پیکاسو در کنارم کم بیاورد...آرامِ جانم ، من خسته ام و نمیشود و فوتبال دارد و استقلال میخواهد قهرمان شود حالی دلم نیست . از سرکار که می آیی باید قرص های احساسم را یک به یک روی لبهایم 💏 💕 بکاری ... یاصبح ها که شال و کلاه میکنی برای رفتن مهم نیست که چقدر  توی دلم قربان صدقه ی عسلی های خواب آلودت شوم💝 مهم این است که هیچکدام دلیل نمیشود که بوسه صبحم 💋 را نداده بروی ...قلب کوچکم که بیقراری لب هایت را بکند باید تحویلم بدهی 💕🌸💏🌸💋💋💋💕🌸الکی که نیست جانم !! یک عدد فنچ کوچک  داری که اگر به قلبش نرسی باید جان دادنش را به تماشا بنشینی...🌸💝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجور معجونیه عزیزم

پسته و بادام و جوانه گندم و سویا ‌نشاسته پودر میکنم با شیر میخوام هرروز

همسرجانِ جانم💝  🦄 آمده ام نامه فدایم شو📝برایت بنویسم ...!! هرماه ،شاید یکبار شاید هم بیشتر آغوشت  ۲۴ ساعته باید برای من باشد تا پیراهن لیمویی ات بشود بوم رنگ چشم های ریمل زده به اشک نشسته ام!! اصلا میخواهم تا میتوانم صورتم را برویش بکشم تا حتی پیکاسو در کنارم کم بیاورد...آرامِ جانم ، من خسته ام و نمیشود و فوتبال دارد و استقلال میخواهد قهرمان شود حالی دلم نیست . از سرکار که می آیی باید قرص های احساسم را یک به یک روی لبهایم 💏 💕 بکاری ... یاصبح ها که شال و کلاه میکنی برای رفتن مهم نیست که چقدر  توی دلم قربان صدقه ی عسلی های خواب آلودت شوم💝 مهم این است که هیچکدام دلیل نمیشود که بوسه صبحم 💋 را نداده بروی ...قلب کوچکم که بیقراری لب هایت را بکند باید تحویلم بدهی 💕🌸💏🌸💋💋💋💕🌸الکی که نیست جانم !! یک عدد فنچ کوچک  داری که اگر به قلبش نرسی باید جان دادنش را به تماشا بنشینی...🌸💝
سویا چجور سویایی؟ازین قهوه ایا؟؟؟

سویایی ک شبیه لوبیاس

منم تعریف جنسیگ رو شنیدم خیلی

منتها فعلا قرص مخمرابجو گرفتم چندروزقبل که والله فعلا تاثیری نداشت تا الان

اگه اینم نشد میرم سراغ جنسینگ یا سوپرفت فیس

این سوپرفت فیس رو میگن هرکی خورد دیگه آدم هم میخوره خخخخ

هرگــــز نخواب کــوروش ! ایران پــدر ندارد....

من سوخت وساز بدنم وحشتناک بالاست

یعنی هرچی خوردم سریع میسوزه در عرض چند دیقه😫

و هیچطور چاق نمیشم

فقط رویال کمکم کرد که اونم برگشت پذیر بود

هرگــــز نخواب کــوروش ! ایران پــدر ندارد....