تورو خدا از روزي كه بچتون دندون در مياره واسش مسواك بزنيد. الان با اين شيوه تغذيه اي غلط كه مدام بچه غذا ميخوره ،ماده شيرين ميخوره زود دندونا پوسيده ميشن،بايد با بيهوشي ترميم شن ،عَصب كشي و گاهي هم كشيدن ،،به گريه شون توجه نكنيد و حتي شده با زور مسواك بزنيد ،،گناه دارن اين امانتااا
هربار به بچه شیر میدین با یه دسمال تمییز و مرطوب دندوناشو تمییز کنید یا بعدش بهش اب بدین.نذارید شب تا صب شیر بخوره و شیشه یا سینه دهنش باشه.حتما زمان شیردهی و تغذیه اشون زمانای معین باشه که بعدش دندوناشونو تمییز کنید
من پسرم 17ماهشه اصلا اجازه نمیده به دهنش دست بزنم چه برسه مسواک واقعا موندم چه کارش کنم
پشت سرش بشين يك نَفَر دست و پاشو بگيره يك نَفَر سر بچه رو تَو بغلش بي حركت كنه و واسش مسواك بزنيد ،راه حل مسالمه اميزشم اينه كه اون واسه شما مسواك بزنه و شما واسه اون ،همزمان
پسردوسالونیمه منم اصلا نه میزاره من واسش مسواک بزنم مه& ...
این اصلا با چیزی وارد دهنش بشه مشکل داره یا گریه میکنه از حال بره یا اوق میزنه دیگه کلافه شدم دوست ندارم دندوناش خراب بشه من نصف بیشتر عمرم رو دندون پزشکی بودم
ممنون میشم برای خوشبختی و ازدواج خواهرم صلوات بفرستین
فکرنکنم با این روش بشه چون پسرمن اینقدجیغ میزنه وگریه میکنه کلانه مسواک میزنه نه میزا ...
ناخن رو تَو خواب كوتاه كن ،مسواك هم من واسه پسرم به زور متوسلم،،اون عر ميزنه دست و پا ميزنه ولي من كاري ندارم،،مسواك رو ميزنم حتي به زور ،حتي شده با پا تَو شكم حاملم كوبيده ولي ادامه ميدن،،چون از اينكه دندوناشو از دست بده بيشتر اسيب ميبينه بچه