2777
2789
عنوان

بچه بي دندون !!

157 بازدید | 13 پست

تورو خدا از روزي كه بچتون دندون در مياره واسش مسواك بزنيد. الان با اين شيوه تغذيه اي غلط كه مدام بچه غذا ميخوره ،ماده شيرين ميخوره زود دندونا پوسيده ميشن،بايد با بيهوشي ترميم شن ،عَصب كشي و گاهي هم كشيدن ،،به گريه شون توجه نكنيد و حتي شده با زور مسواك بزنيد ،،گناه دارن اين امانتااا

آره عزیزم من به سرم اومده .واقعا بچه اذیت شد .یه سر جیغ زد اونا دندونش و درست کردن .آدم دلش کباب میش ...

تَو هر پاركي كه ميري بچه ها دندوناي جلوشون داغونه اكثرا،مادرا هم فكر ميكنن از قطره اهنه!!اخه شما ها حاضريد تو ظرفي كه قبلا غذا خورده شده و شسته نيست غذا بخوريد ؟!!!مسلما نه،،پس چرا دهن اون طفل معصومو نميشوريد ؟!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هربار به بچه شیر میدین با یه دسمال تمییز و مرطوب دندوناشو تمییز کنید یا بعدش بهش اب بدین.نذارید شب تا صب شیر بخوره و شیشه یا سینه دهنش باشه.حتما زمان شیردهی و تغذیه اشون زمانای معین باشه که بعدش دندوناشونو تمییز کنید

من پسرم 17ماهشه اصلا اجازه نمیده به دهنش دست بزنم چه برسه مسواک واقعا موندم چه کارش کنم

پشت سرش بشين يك نَفَر دست و پاشو بگيره يك نَفَر سر بچه رو تَو بغلش بي حركت كنه و واسش مسواك بزنيد ،راه حل مسالمه اميزشم اينه كه اون واسه شما مسواك بزنه و شما واسه اون ،همزمان

من پسرم 17ماهشه اصلا اجازه نمیده به دهنش دست بزنم چه برسه مسواک واقعا موندم چه کارش کنم

من مسواک سیسمونیش رو میدم دستش میکشه به دندونش.البته باهاش بازی هم میکنه. صدای فرچه میاد تو دهنش.

😍😍😍😍😍
پشت سرش بشين يك نَفَر دست و پاشو بگيره يك نَفَر سر بچه رو تَو بغلش بي حركت كنه و واسش مسواك بزنيد ،ر ...

فکرنکنم با این روش بشه چون پسرمن اینقدجیغ میزنه وگریه میکنه کلانه مسواک میزنه نه میزاره ناخوناشوکوتاه کنم

پسردوسالونیمه منم اصلا نه میزاره من واسش مسواک بزنم مه& ...

همه بچه ها همين طورن عزيزم ،شده با فيلمي چيزي حواسشو پرت كن براش سريع بزن ،يا اهنگي فيلمي چيزي دانلود كن راجع به مسواك زدن 

پسردوسالونیمه منم اصلا نه میزاره من واسش مسواک بزنم مه& ...

این اصلا با چیزی وارد دهنش بشه مشکل داره یا گریه میکنه از حال بره یا اوق میزنه دیگه کلافه شدم دوست ندارم دندوناش خراب بشه من نصف بیشتر عمرم رو دندون پزشکی بودم  

ممنون میشم برای خوشبختی و ازدواج خواهرم صلوات بفرستین  
فکرنکنم با این روش بشه چون پسرمن اینقدجیغ میزنه وگریه میکنه کلانه مسواک میزنه نه میزا ...

ناخن رو تَو خواب كوتاه كن ،مسواك هم من واسه پسرم به زور متوسلم،،اون عر ميزنه دست و پا ميزنه ولي من كاري ندارم،،مسواك رو ميزنم حتي به زور ،حتي شده با پا تَو شكم حاملم كوبيده ولي ادامه ميدن،،چون از اينكه دندوناشو از دست بده بيشتر اسيب ميبينه بچه 

ناخن رو تَو خواب كوتاه كن ،مسواك هم من واسه پسرم به زور متوسلم،،اون عر ميزنه دست و پا ميزنه ولي من ك ...

توخواب دست به ناخوناش میزنم پامیشه جیغ وگریه دندونم که اصلادهنشوبازنمیکنه اصلاموندم چیکارکنم دهنشم چون مسواک نمیزنه همیشه بومیده