2777
2789
عنوان

برکت زندگی

203 بازدید | 12 پست

خانما یه چیزی که خودم تجربه کردم میگم حتما انجام بدید برکت بیاد براتون حتی اگر درامدتون کمه برکت میاد و تموم نمیشه...

نذر امام حسین کنید روضه تو خونه هاتون بگیرید هرچقدر توانشو دارید باور کنید پول روضه خودشون میرسونن نگران نباشید و بعدش چنان برکتی بهتون میدن حد نداره تا میتونید برای امام حسین خرج کنید.

اگر صدقه میدید برای خودتون ندید بگید برای سلامتی امام زمان ،اون خودش دعاتون میکنه.

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............

من همون پولو میدم به نذر امام هامون به فقیر بهتره به نظرم

تا یه عده بیان و  آخرشم ده تا حرف در بیاد برن

🧜‍♂️هیچ کاربر آقایی ب هیچ عنوان روی کامنت من ریپلای نزنه متشکر🧜‍♂️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من همون پولو میدم به نذر امام هامون به فقیر بهتره به نظرمتا یه عده بیان و آخرشم ده تا حرف در بیاد ب ...

اون برکتی که میاد براتون فرق داره تو خونتون نور وارد میشه خود دانید

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
دلمون سیاه نیس یخچال خالی رو باز کنی قول میدم یه جور گریه کنی که هیچ روضه خونی نتونه

تلاشی هم کردی که این یخچال پر بشه ؟تلاشی کردی که برکت زیاد بشه؟ببین مشکل از خودمونه هیچ تلاشی نمیکنیم ولی توقع داریم مثل حضرت مریم برامون خدا از آسمون میوه بفرسته

تو فکر کنم همون خد مریمی انگار تو این مملکت زندگی نمیکنی

چرا اتفاقا تو این مملکتم از 8 صبح تا 5 بعدظهر سرکارم ،بلدم چ جوری زندگیمو اداره و مدیریت کنم و یاد گرفتم بابت هرچیزی شکرخدا بگم و کفر نگم

حقیقته این حرف شما ...با تمام وجودم لمسش کردم تجربشو دارم

دقیقا من پارسال هیچی نداشتم برای نذر امام حسین فقط نیت کردم برگزار کنم هیچ هزینه ای نکردم خودم همش جور شد و تصمیم دارم هرسال این کارو بکنم 

دقیقا من پارسال هیچی نداشتم برای نذر امام حسین فقط نیت کردم برگزار کنم هیچ هزینه ای نکردم خودم همش ج ...

یا حسین

پروردگار من ... مهربون خدای بی منت ...ویژژژژه هوای بچه هامو داشته باش ..خودت مراقبشون باش ..خدایا من به خیر تو امید دارم ...