2777
2789
عنوان

کنکوریای عزیز

54 بازدید | 16 پست

بچه هایی که با من مشاوره بر میدارید تو گروهم عضو میشید و با دوستان دیگه تون میتونید در ارتباط باشید و صبح ها اعلام کنید از خواب بیدار شدید و میخواید استارت بزنید و یا در فواصل بین دو تایم مطالعاتی تون میتونید توی گروه از دوستاتون هم سوال بپرسید❤️

به محض ثبت نام تمامی اطلاعات تکمیلی براتون ارسال میشه به همراه کارنامه های قبولی و رزومه ی بنده

ظرفیت هم به ۱۰ نفر برسه میبندم ثبت نام و چون روزانه باید برنامه های جدا براتون طراحی کنم و فرصت نمیشه بیشتر از این و فعلا ۴ نفر ثبت نام کردید ظرفیت فعلی ۶ نفر هست

توی تاپیک های قبلی هم توضیح دادم که خودم دانشجوی مامایی هستم و در ضمن اون دسته عزیزانی که برای انتخاب رشته درخواست میدید در جریان باشید که باید سریع تر برای من بفرستید علاقه مندی تونو که من براتون انجام بدم درسته مهلتش تمدید میشه ولی مسئله اینه هرچی زودتر اقدام کنید زمان بیشتری برای چیدمان هست و شانس قبولی هم بیشتره

موفق باشید 🌷

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

بپرس عزیزم

منم میشه بپرسم؟

بین مدریت بازرگانی و مدیریت دولتی بنظرتون کدوم آینده شغلی بهتری داره؟ میخوام درکنارش کار بکنم و خوده رشته سریع به درآمد برسونه منو البته اینم بگم زبانم صفره

کدوم بهتره برای شرایط من؟

نگو چرا نمیشود؟ حکمتی هست پس پرده نمیدانی تو...!

با نرم افزار انتخاب رشته میکنید؟هزینه؟

خیر با توجه به علایق خودتون و ظرفیت های امسال دانشگاه هایی که شانس قبولی خوبی داری و انتخاب میکنیم و در سه سطح خوش بینانه و واقع بینانه و بد بینانه برات میچینیم

هزینه ۱ و ۲۰۰

بپرس عزیزم

من رتبم ۱۲۰۰۰ منطقه ۲ شده خب شانس کمی برای پزشکی تعهدی دارم به نظر شما چس انتخاب کنم که بعد تحصیلم برم سرکار حقوقش خوب باشه بخدا دیگه مغزم داره میترکه نمیدونم چیکار کنم

من رتبم ۱۲۰۰۰ منطقه ۲ شده خب شانس کمی برای پزشکی تعهدی دارم به نظر شما چس انتخاب کنم که بعد تحصیلم ب ...

خودت به چی علاقه داری عزیزم؟

با این رتبه پزشکی دندانپزشکی داروسازی فیزیوتراپی شنواییشناسی بیناییسنجی و نمیاری

ولی پیرا پزشکی پرستاری مامایی اتاق عمل هوشبری علوم آزمایشگاهی رادیولوژی فوریتهای پزشکی بهداشت عمومی و میاری

توانبخشی هم لب مرزیه ولی با رتبه های نزدیک به رتبه ی تو سال های گذشته قبولی داشتیم گفتاردرمانی کاردرمانی علوم تغذیه توی اینا هم شانس داری

خودت به چی علاقه داری عزیزم؟ با این رتبه پزشکی دندانپزشکی داروسازی فیزیوتراپی شنواییشناسی بیناییسنجی ...

من علاقم رو نمیدونم بخدا ولی یه رشته ای میخوام که حتمی بزم سر کار بین پرستاری و هوشبری کدوم زو پیشنهاد میدین پرستاری کارش سنگین تره شنیدم خیلی شیفت شب داره نمیدونم چیکار کنم

منم میشه بپرسم؟بین مدریت بازرگانی و مدیریت دولتی بنظرتون کدوم آینده شغلی بهتری داره؟ میخوام درکنارش ...

عزیزم توی هر دو رشته شما زبان عمومی و درس های مرتبط با زبان تخصصی هم احتمالا خواهید داشت پس حتی اگه بیس تون هم صفر باشه جای نگرانی نیست ولی خب شما توی مدیریت بازرگانی بیشتر با واژگان و اصطلاحات انگلیسی روبه رو میشید

به نظر شما هوشبری یاپرستاری کدوم؟

ببین عزیزم بزار اول برات تفاوت این دوتا رشته رو بگم پرستاری خب بازار کار خیلی خوبی داره چون تو بیمارستان به تعداد زیادی پرستار نیاز هست توی بخش های مختلف ولی برای هوشبری همچین چیزی نیست از لحاظ مهاجرت هم مهاجرت پذیری پرستاری عالیه ولی هوشبری خیر

از لحاظ فشار کاری پرستاری واقعا فشار کاری و مسئولیت پذیری بیشتری داره از لحاظ درآمد هم کلا پیراپزشکی ها تفاوت زیادی ندارن باهم و به شهر خدمت و میزان اضافه کاری و این چیزا بستگی داره ولی در نهایت انتخاب من بین این دو قطعا هوشبری خواهد بود