2777
2789
عنوان

به این توله سگها چی بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 4651 بازدید | 240 پست

شما همونی هستی که میگفتی چون نتونستیم بریم عروسی داییم باهاش قهر کردم.و الان پسرش زردی داره خوشحالم شما از مریضی پسر پایین ناراحت بودی اونوقت چرا این همه از گرسنگی چهار تا سگ ناراحتی.بی منطقی ت منو یاد اون کاربر انداخت بعد دیدم خودشی

با من بحث نکنید لطفاً با من بحث نکنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ضایعات مرغ بخر عزیزم کیلویی ۱۲تا۱۵تومن. بعضیاهم اصلا

پول نمیگیرن. خدا خیرت بده. خیلی خوشحال شدم تاپیکتو دیدم. 

سلام ،سمیرا هستم ،یک حامی و مدافع  سرسخت حقوق حیوونا ❤❤ فرشته های بی بالی که روح دارن ، احساس دارن ،حق زندگی و امنیت دارن جرمشون فقط اینه که زبان ندارن  .من عاشق همشونم  فرقیم نداره چی باشه ،سگ ،گربه ،کبوتر و ....حتی کلاغ ، عشق میدم  بهشون و صد برابر عشق میگیرم از همشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗روزانه تو کوچه خیابونا چشم های معصوم سگ و گربه های بی پناهیو میبینیم که واسه تکه ای نون یا جرعه ای اب سرگردونن .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟ بخدا که ثوابش کمتر از سیر کردن آدم تشنه و گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن اینا اشیاء بی جون نیستن..😻😻 تو روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  بزارین باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست  اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه ، روزیت زیاد بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤ از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکرپرنده ها هم باشیم . تو این هوا ،غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن. ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک واسه اونا خیلیییی بزرگه ، می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹.                                                  # نه ، به حیوان آزاری .

بعضیا فقط بلدن مثل طوطی شر و ورای صدا و سیما رو تکرار کنن!!! "ما دیریم با غیذی دیدن به سیگا محیط زیست و ایکو سیستم ری بیهم می‌زنیم🦖"

شماها از صبح تا شب دارین گند می‌زنین به محیط زیست. هر روز کلی زباله پلاستیکی از آب معدنی و پلاستیک چیپس و پفک و پلاستیک فریزر و ... رها می‌کنین توی طبیعت. تا سر کوچه می‌خواین برین ماشین برمی‌دارین تک سرنشین می‌زنین بیرون کلی دود و آلاینده رها می‌کنین توی هوا. می‌رید پیک‌نیک و شمال زباله‌هاتون رو رها می‌کنید وسط طبیعت، همه جا آتیش درست می‌کنید و پوشش گیاهی و جانوری رو به فنا می‌دید. به اسم نظافت کیلو کیلو مواد شوینده شیمیایی وارد طبیعت می‌کنین. می‌خواید یه حمام برید یا ظرف یا ماشینتون رو بشورید به اندازه یه استخر آب دور می‌ریزید. یه تولد برای بچه‌تون می‌گیرید شونصد کیلو ظرف یه بار مصرف ول می‌کنید تو طبیعت. یعنی تاصبح می‌تونم از رفتارای ضد محیط زیستی‌تون بگم. اونوقت به سگ و گربه‌های گرسنه که می‌رسن واسه ما ژست ناجی محیط زیست می‌گیرن🤣

بابا ترک نخوری از این‌همه تناقض! اگه خیلی حامی محیط زیست هستین اول از خودتون شروع کنین بعد به بقیه گیر بدین. هر چیزی هم که صدا سیما گفت بلغور نکنین، برید درباره‌ش مطالعه کنین.

برای حسرت یه زندگی معمولی...

پولی که میخوایی برای غذای سگ خرج کنی بده به بچه های کار و نیازمند

خدا می دونــــــه پشت پروفایل های مهسا و پریسا چه اصـــــــغــــــــرها نشسته                          من یک زنم ...خودم را همین گونه که هستم ، عالی می دانم !با همین لبخند ،با همین چشم ها ،با همین بینی ،با همین لب ها ،با همین اندام ...من عروسکِ پشت ویترین مغازه نیستم !در این جهانِ یکنواخت ، یک معجزه ی خدادادی و منحصر به فرد ، خواهم ماند ،و برای دلِ هیچ کس تغییر نخواهم کرد !من کافی ام ...با هوس هایِ بی جایتان ؛دست به اندازه ام نزنید . 
امیدوارم یا نیاری بیرون یا با قلاده بیاری

بیرون نمیارمش توی باغ هست از باغ هم بیاد بیرون قلاده داره

من اصلا تعصبی رو موضوعی پافشاری نمیکنم نمیگم خطرناک نیستن سگها اما میگم دنیا جای قشنگتری میشه با مهربونی 

بعضیا فقط بلدن مثل طوطی شر و ورای صدا و سیما رو تکرار کنن!!! "ما دیریم با غیذی دیدن به سیگا محیط زیس ...

هرکس عقیده ای داره یاد بگیریم به هم احترام بزاریم 

بعضی از ماها چون برخورد نداشتیم با حیونات اینجوری باور میکنیم 

من پیت بول دارم با اون قیافش قلبش انقدر مهربونه 

براتون تعریف کنم شاید باور نکنید 

نصاب دوربین داشتیم یارو تا از نردبون اومد پایین پرید سمتش قلادش تو دستم بود آنچنان منو زد زمین تا یک هفته کبود بود دست و پاهام وقتی دید منو زده زمین ترس تو چشماش بود گریه کرد هنوزم تو اوج بازی باشه بگم اخ اخ میدوه میاد با ترس نگام میکنه 

میشه کم لطفی کرد به این موجود؟؟؟؟

هرکس یه عقیده ای داره اما از لحاظ روانشناسی هم برخورد و تناس با حیوانات نیزان زیاد استرس و اضطراب رو ...

عزیزم حق با شماست ولی این لطف نیست درحقشون حتی ممکنه ظلمم حساب شه.. شما با غذا دادن یا نگه داری از بعضی حیونا زندگی غریزی اونارو ازشون میگیری.. فکر میکنید این فقط شما هستین که اروم میشین.. یه درصد به فکر ارامش اون حیونم هستین ایا؟؟ 

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست وخدا هست وخداهست
عزیزم حق با شماست ولی این لطف نیست درحقشون حتی ممکنه ظلمم حساب شه.. شما با غذا دادن یا نگه داری از ب ...

این چه حرفیه میزنید؟ اوناهم حس و تمایلاتی دارن شک نکن 

من نگفتم برو یه کفتر بردار ناز کن که میگی مطمئنی اونا هم اروم میشن

میدونی چیه مشکل من و شما 

چون برخوردی نداشتی یا تجربه خوبی نداشتی حرفمو درک نمیکنی

من خودم مخالف غذا دادن به حیونای بی سرپرستم اگه نیت کار خیره ببریدشون عقیم کنید یا تحویل پناهگاه بدید 

ا هیچ قانونی زیر سوال نمیره با غذا دادن به یه حیون تازه بدنیا اومده

خیلی سخت میگیری بخداااا

این چه حرفیه میزنید؟ اوناهم حس و تمایلاتی دارن شک نکن من نگفتم برو یه کفتر بردار ناز کن که میگی مطمئ ...

اولا از کجا میدونی برخورد نداشتم.. دوما به نظرت اگر انسان ها نبودن این حیونا تمایلایی که شما میگی دارن و از کجا میوردن.. مشکلی بین من وشما هم نیست دوست عزیز یه حرفیه داریم باهم میزنیم.. نظر من این نیست که مهربونی نکنیم به حیونا اتفاقا خیلی ام مار خوبیه.. ولی مهربونی کردن بی مورد اونارو از زندگی که خدا بهشون غریزی یاد داده دور میکنه

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست وخدا هست وخداهست