2777
2789
عنوان

به این توله سگها چی بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 4651 بازدید | 240 پست
ته مونده؟! عزیزم ،عیسی به دین خود موسی به دین خودمن نظر نخواستم ،نپرسیدم که آیا به این توله ها غذا ب ...

تو داری کف کشتی رو سوراخ میکنی و میگی به کسی ربطی نداره

اگه بچمو سگ بگیره،اولین فحشو نفرین من دامن گیر تو میشه جانم

وااااای اصلا پست منو میخونی؟من دارم میگم حمله دسته جمعی میکنن برو ببین

دیدی حیووانات گله ای زندگی کنن سگها تاسه ماهگی بچه هاشون میشناسن پیششون هستن اکثرا که کنارهم راه میرن بچه های خود سگ نروماده هستن بعدرابطه حتی سگها پیش هم نمیمونن سگ سه ماهم قابلیت حمله نداره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقد عجیبه کاربرایه این سایت یا گرفتن فقط گارد بگیرنو بر هلاف نظر استارتر صحبت کنن نمیدونم چی میرسه بهشون یکی بخواد ی کار اشتباه انجام بده همه تایید و تشچیق میکنن ی کار درست انجام بده همه میگن نههه بی هیچ عنوان الان غذا دادن ب دوتا توله سگ چ بدی داره اصن چ ربطی ب چرخه طبیعت داره اینا مگه شکار میکنن اینا بیشترشون اهلین چ حرفاییه میزنید آخه😐😐

اسی جان بهترین کارو میکنی از چن نفر پرسوجو کن ک بلد باشن چیزی بهشون بده ک براشون بد نباشه اینا هنوز کوچولوعن🥲🥲

این چه حرفیه فامیلمون بچه بود کنار خیابون با داییش وایساده بود که ماشین بیاد ی گله سگ بهشحمله کرد هن ...

سگ ذاتش چابلوس حمله ای باش ازطرف سگ هاربود و رسانه ای میشه حمله سریع چون مخالف های سگها زیادن

امکان نداره این قضیه حمله اگه بود مطمن باش رسانه ای میشد زنبور وسگ یه غریزه دارن اذیت نکنی حمله نمیک ...

زنبور حمله نمی کنه خودمن بچه بودم موقع بازی یهو بازوم سوخت زدم زیر گریه  بعدش بزرگترها گفتن جای نیش زنبوره شما حرف حرف خودته امیدوارم ی روز عاقل شی که دین بزرگی با این حرفات کردنت نیفته باشه مثل شریک بودن تو مرگ ی بچه

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

سگ ذاتش چابلوس حمله ای باش ازطرف سگ هاربود و رسانه ای میشه حمله سریع چون مخالف های سگها زیادن

والا همیشه حمله می کنن رسانه ای هم میشه منها کسی نخواپ ببینه نمی بینه

توروخدا تعداد سکهای ولگردو زیاد نکنید.

محل کارم مدرسه حاشبه شهره صبح که میخوام برم مدرسه سگها گله ای میریزن تو خیابون دنبال غذا .چندین بار کلاس اولیا از ترس به من پناه اوردن.نمی دونن خودم بیشتر میترسم

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد
زنبور حمله نمی کنه خودمن بچه بودم موقع بازی یهو بازوم سوخت زدم زیر گریه بعدش بزرگترها گفتن جای نیش ...

سگهای نژاددار قابلیت حمله دارن زنبور رودستت بود هی تکون دادی متوجه نشدی اونم ترسید نیشت زد کودکیم گازبگیر سریعا برسونن پدرمادر به بهداشت واکسن بزنن چیزی نمیشه

ولشون کن دقیقا ، الان فهمیدم چرا جامعه رو ول کردن...نگو خواستن قوی ها طبق قانون ضعیف ها رو له کنند.. ...

چه حرفیه میزنی .

تو که باب میل خودت میخوای عمل کنی پس چرا سوال می پرسی؟ 

دو روز دیگه خودت مادر بشی یا نمی‌دونم شاید باشی الآنم، سگ ولگرد به بچت حمله کنه خوبه ؟ 

کسی نمیگه غذا به حیوان دادن بده ولی اگه برا خود آدم ضرر داشته باشه هم درست نیست .

امکان نداره این قضیه حمله اگه بود مطمن باش رسانه ای میشد زنبور وسگ یه غریزه دارن اذیت نکنی حمله نمیک ...

ما میزبان سگها نیستیم

به خاطر غذا دادن آدمایی که برای تفریح میان جنگل سگا زیاد شدن.غروبا چون سیرن به کسی کار ندارن.ولی اول صبح از گرگ بدترن

تو محل ما سگه مادر دوستمو گاز گرفت و چشمشو کور کرد و ۴ نفر دیگه رو.

بچت کجاست که بگیره ایا توشهرشما کناردرخونتون نشستن سگها

بله من تهرانم ی مدت از خونه می رفتی سگه راه میفتاد دنبالت چند وقت پیش رفتم مترو تو حاشیه مترو افتاد دنبالم داشتم سکته می کردم که به ی آقا گفتم فراریش داد 

[QUOTE=355801562]چه کاری  کودکان مقصرپدرمادرهاهستن که نداشتن بچه هاشون بدنیااوردن پس بایداون پدر تلاش کن برای ب ...[/QUOTE

گفتن غذا دادن به سگ مهربونی حساب میشه. گفتم خیلی کارای دیگه هم مهربونی حساب میشه.. مگه فقط این یه مورد یادتون افتاد برای مهربونی کردن

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست وخدا هست وخداهست