2777
2789
عنوان

به این توله سگها چی بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 4651 بازدید | 240 پست
به نظر من اونایی که بی رویه به سگا غذا میدن تو کشته آدمایی که توسط سگا دریده میشن و خورده میشن شریکن ...

این قابلیت سگهای قدرجونی وسراب دارن نه سگی که دندون اسیبش ازبین رفت دراثرنخوردن استخوان

اوکی مگه نمیگی قانون طبیعت...باشه ،پس طبق قانون هر کی قوی باشه میمونه :/

هر کی قوی باشه،نه هر کی که قوی کرده باشند آدما با غذا دادن بی رویه

حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه نزادهای قدرجونی سراب این قابلیت دارن نه نژادهای ولگردی که توان پیداکردن غذاندارن

این چه حرفیه فامیلمون بچه بود کنار خیابون با داییش وایساده بود که ماشین بیاد ی گله سگ بهشحمله کرد هنوز که سی سالش شده فوبیای سگ رهاش نکرده حالا شانس آورده رفته بالای درخت خودم میشناسمش از بچگیش کاری به حیوانات نداشته 

تازه اون موقع سگ ها اندازه الان زیاد نشده بودن سگ ذاتش وحشیه 

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

دوستان چ بخوایم چه نخوایم بعصی حیوانات  زندگی شهری الان ،دچار مشکل میکنن ،بابد جمعیتشون کنترل بشه ،،

چطور تا ی سوسک و حشره بیاد خونتون فوری میکشینش ..

وگرنه کسی دلش نمیخواد حیوان ازاری کنه 

حمله تااذیت نکنی امکان نداره حمله درمورد هاری ایم امکان داره اما هاری تو ایران نیست زیاد

مگه زنبورن که تا اذیت نکنیم کاری ندارن

سگ اگه یکم گشنش بشه دیگه رحم نداره.

تو مازندران سگ هار فراوونه.تو محل خودمون یه سگ به ۵ نفر حمله کرد

پلنگ مطمنی میتونه حریفش بشه پلنگ گرگ میخوره این که سگ لاجون عزیزم اطلاعاتتی که ازسگهاحیووانات دارم ن ...

وااااای اصلا پست منو میخونی؟من دارم میگم حمله دسته جمعی میکنن برو ببین 

حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
دقیقا و این کار ادم ها باعث میشه دیگه دنبال غذا نرن و وابسته ی ادم ها بشن و زاد و ولد شون بیشتر بشه ...

برای یکبار غذا دادن مشکل ندارن برای درمان مشکل نداره اما نباید وابسته کنن حیون به خودش وقتی قرارنیست ببرن توخونشون سگ چابلوس 

وااااای اصلا پست منو میخونی؟من دارم میگم حمله دسته جمعی میکنن برو ببین

نرود میخ آهنین در سنگ!

وایسا!✋داری رد میشی یه نگاه به امضام کن. نگاه کردی؟ جون من؟ چه بچه خوب و حرف گوش کنی هستی! 😘 حالا که انقدر خوبی یه صلوات بفرست. فرستادی؟ بابا تو دیگه کی هستی خیلی دمت گرمه. 🤩 حالا میشه یه سلامم به امام زمانمون (عج) کنی و لبخند بزنی؟ 🙂 مطمئنم خیلی خوشحال میشه یادش کنی. ☺️ دیگه خیلی مشتی شدی بام رفیق شدی یه کار دیگه هم بکن. 🙃 لطفا سعی کن برای خوشحالی امام زمان (عج) یه قدم هرچند کوچیک تو زندگیت برداری. 🫂 سخته ولی تو برای منه غریبه اینهمه ارزش قائل شدی متنم رو خوندی، بد نمیشه یکم بری دنبالش ببینی خدا تو قرآن چی گفته ائمه چی گفتن شاید بتونی به حرفشون عمل کنی 🌱 اونا جز خوبی چیزی برای ما نمیخوان 🫶 اگرم حال نداری بری بخونی عیب نداره، چندتا کاری که میدونی عمل کن. 😉 از هر ده باری که خواستی گناهی کنی یه بارشو انجام نده، از جایی رد میشی آشغال زمین نریز، تو خیابون لبخند بزن، یه گناهو برای سه روز یا یه هفته انجام نده مثلا دروغ نگو، شب جمعه ها یه خط قرآن بخون، چمن رو لگد نکن، از همین کارای کوچیک که از پس هرکسی برمیاد :) با نیت هدیه ثوابش به امام زمان (عج) 🌱 میشه برای سلامتی نی نی تو دلم صلوات بفرستی🤗🌹
اوکی مگه نمیگی قانون طبیعت...باشه ،پس طبق قانون هر کی قوی باشه میمونه :/

یعنی اگر اون بچه عزیزاتم باشه که سگی تو بهش غذا میدی بزرگ شد مشکلی نداره دیگه مرگ خوبه واسه همسایه حتما

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

به نظر من اونایی که بی رویه به سگا غذا میدن تو کشته آدمایی که توسط سگا دریده میشن و خورده میشن شریکن ...

اره واقعا 

الان جای خونه ما۶تا سگ ولگرد همش می چرخه اول اینقد نبودن از بس آدمای مثلا روشنفکر ب اینا غذا دادن ک شدن۶تا!!

بخدا قسم می خوام برم از خونه بیرون قلبم از جا کنده میشه اونقد استرس می گیرم که گریم می گیره آخه می دوئن دنبالت واقعا درعذابیم ما😰😰😰

نرود میخ آهنین در سنگ!

ببین من الان یادم اومد استارتر تاپیک کیه،بسیار بی منطق انگار داری برای دیوار حرف میزنی این یکی هم احتمالا کاربری دیگه شه،من برای حفظ اعصاب و روان خودم و بچه ی تو شکمم تاپیک رو ترک میکنم،

مگه زنبورن که تا اذیت نکنیم کاری ندارنسگ اگه یکم گشنش بشه دیگه رحم نداره.تو مازندران سگ هار فراوونه. ...

امکان نداره این قضیه حمله اگه بود مطمن باش رسانه ای میشد زنبور وسگ یه غریزه دارن اذیت نکنی حمله نمیکنه

هاری مریضی که ازغذا وگازحیوون وحشی دیگه منتقل میشه وباعث مرگ میشه

مازندارن رشت همیشه میزبان سگهاوحیووانات هستن 

اره واقعا الان جای خونه ما۶تا سگ ولگرد همش می چرخه اول اینقد نبودن از بس آدمای مثلا روشنفکر ب اینا غ ...

زنگ بزنین شهرداری ای چیزی،ی فکری بکنن

من یادمه حامله بودم

یه سگ دنبالم راه افتاد چنااان وحشتی کردم خداا میدونه

تو همین تهران خودمون ،جای خوبشم،،

اصصلا جرات نداشتم از خونه در بیام انقدر میترسیدم