2777
2789
عنوان

به این توله سگها چی بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 4651 بازدید | 240 پست
عزیزم وقتی وحشی شدن حمله کردن به بچه نمی تونی جلوشو بگیری خود ماشون هست مراقبشونه

حمله تااذیت نکنی امکان نداره حمله درمورد هاری ایم امکان داره اما هاری تو ایران نیست زیاد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر کس عقیده ی خودش رو داره من اما این جوری فکر نمیکنم بنظرت قانون طبیعت شامل ما آدم ها هم هست ضعیف ...

ولشون کن 

دقیقا ، الان فهمیدم چرا جامعه رو ول کردن...

نگو خواستن قوی ها طبق قانون ضعیف ها رو له کنند...

خدا ،ایران و ایرانی رو از زمین محو کنه :/

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

هر کس عقیده ی خودش رو داره من اما این جوری فکر نمیکنم بنظرت قانون طبیعت شامل ما آدم ها هم هست ضعیف ...

نه ولی ما آدم ها قرار نیست گله ای به ی موجود دیگه حمله کنیم البته اگر خوی حیوانی نداشته باشیم 

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

برا دل خودمون گند بزنیم به خیلی چیزا ؟؟؟؟؟!!!!!!!اینهمه انسان نیازمند برا دل خودتون به بهزیستی یا هر ...

هر کس عقیده ای داره

من به شخصه ترجیح میدم به حیوانات کمک کنم بهم آرامش میده این کار انرژی خوب میگیرم 

شما هم انشالله برو بهزیستی یا جاهایی که میدونی بازتاب انرژی خوبت زندگیتون آروم کنه و بهت برکت بده ❤

اداهای اینستاگرامی،همین سگ داره به پلنگ و یوز ایرانی حمله می‌کنه داره اکوسیستم رو نابود می‌کنه تا چند سال دیگه گونه غالب جمعیتی میشه تو کشور ما فقط به خاطر جو گیر بودن یه عده،

حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
🥹آخه وقتی صبحا ،میان دنبالم ناراحت میشم...میدونم اینا از رو غریزه هست...ولی چه کنم ، بغضم میگیره 🥲

ای بابا بغضت بگیره برا پدر یک خانواده که شبانه روز سگدو میزنه تا شکم خانوادش رو سیر کنه و نمیتونه

همین روشن فکری های الکی امثال شما باعث شده تعداد حیوان های ولگرد انقدررررر در سطح شهر زیاده بشه و بعضی هاشون ب عابرین حمله کنن..کی به شما گفته تو اکوسیستم حیوانات دخالت کنید؟حیوان باید غذاش را خودش پیدا کنه نه ک بیاین ته مونده ی غذاتون که پر از انواع افزودنی هاس ب حیوان بدید

نون تیلیت کن داخل شیر هم به مادرشون بده هم خودشونعزیزم اینا سگا ولگردن از سنگ نرم تر هرچی بذاری میخو ...

طفلکا دهنشون پر چمن بود🥲

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

در هر جای دنیا که بگردی همچین چیزی نمیبینی،حتی تو آلمان یه مدت کفتر ها رو هم تیر میزدن چون رو ماشینا کثیف کاری میکردن،یا طعمه سمی میزاشتن واسه شون،کار ما نه الگوی جهانی و منطقه ایی داره نه انسانی هست متاسفانه 

حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
همین روشن فکری های الکی امثال شما باعث شده تعداد حیوان های ولگرد انقدررررر در سطح شهر زیاده بشه و بع ...

ته مونده؟! 

عزیزم ،عیسی به دین خود موسی به دین خود

من نظر نخواستم ،نپرسیدم که آیا به این توله ها غذا بدم یا نه !

پرسیدم ،چه غذایی بدم.