2777
2789
عنوان

به این توله سگها چی بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 4651 بازدید | 240 پست

نون تیلیت کن داخل شیر هم به مادرشون بده هم خودشون

عزیزم اینا سگا ولگردن از سنگ نرم تر هرچی بذاری میخورن

ادا ندارن

تخم مرغ آب‌پز هم میتونه خوب باشه براشون 

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قانون طبیعت درسته اما برای دل خودمون یکم مهربونی بد نیست بازتابش زندگی آدم رو دگرگون میکنه

برا دل خودمون گند بزنیم به خیلی چیزا ؟؟؟؟؟!!!!!!!

اینهمه انسان نیازمند برا دل خودتون به بهزیستی یا هرجا خودت میدونی نیازمندن کمک کنید

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃

هیچی عزیز. 

اینا تو طبیعت برا خودشون غذا پیدا میکنن. 

ولی وقتی غذای اماده بهشون بدین زاد و ولدشون زیاد میشه ودردسر ساز میشن برای محیط زندگی انسان ها. 

سگ ولگرد اسمش همراهش نیازی به یه سرپرستی و حمایت نداره. 

فرج مولا صلوات..اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم. 
بابا ،۴ تا توله این حرفا رو نداره که 😞چطور دلت ،میاد؟فعلا که وحشی نشدن...هر موقع وحشی شدن ، متناسب ...

عزیزم وقتی وحشی شدن حمله کردن به بچه نمی تونی جلوشو بگیری خود ماشون هست مراقبشونه 

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

الحمدالله، این خانوم سگه ،اصلا کسی رو زخمی نکرده...همون طور مه آدما فرق دارن ،مطمئن باش سگ داریم تا ...

اشکال نداره. حالا شما بهشون غذا بده. حیوان زبون بسته است. 

ولی دولت همه را عقیم میکنه. من تو اخبار خوندم. 

بله و باید خودشون یاد بگیرن غذاشونو پیدا کنن اونی که قوی تره می مونه اونی که ضعیف تره حذف میشه تا ی ...

هر کس عقیده ی خودش رو داره 

من اما این جوری فکر نمیکنم  بنظرت قانون طبیعت شامل ما آدم ها هم هست ضعیف ها فقیرا بمیرن که یه نسل قوی بمونه؟؟؟؟ 

آره.. اخبار هم گفته غذا ندید. یک همسایه داریم. سگ سفید پشمالو داره. بهش غذای پخته میده. خودم که کلا ...

💔💔💔💔

عزیزم ،همون که اونا رو میکشه...

ما رم میکشه ،شما نگران نباش🤦‍♀️

ی نگاه به وضعمون کنی ،زیاد با مرده فرقی نداریم..

ماها ،از کی این همه سنگ دل شدیم ؟! 

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

🥹آخه وقتی صبحا ،میان دنبالم ناراحت میشم...میدونم اینا از رو غریزه هست...ولی چه کنم ، بغضم میگیره 🥲

خواهشا نکنید این کارو ،اونا غریزه دارن و غذاشونو تو طبیعت پیدا میکنن بعد اکثر همینا حمله میکنن سمت آدم مثل بچه های بی گناهی ک چند وقت پیش چنتاشون پر پر شدن

میون جمعیت ...میون زائرا....صدات میزنم ...سلام "اما رضا"... سلام عشق من....سلام زندگی....تو آخرش منو ..از عشق میکشی......،،امیر المومنین ای شاه مردان ... دل ناشاد ما را شاد گردان🌹
اشکال نداره. حالا شما بهشون غذا بده. حیوان زبون بسته است. ولی دولت همه را عقیم میکنه. من تو اخبار خو ...

نمی تونه به خاطذ هزینه چند ده میلیونی

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم