2777
2789
عنوان

به این توله سگها چی بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 4651 بازدید | 240 پست
چرا آخه؟ اوناهم موجود زنده هستن

خودشون بلدن شکمشونو سیر کنن مگه به امید انسان آفریده شدن اگرم از بی غذایی بمیرن قانون طبیعته وگرنه تعدادشون هزاربرابر انسانها میشه

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

براشون یکم گردن مرغ بپز و ماکارونی چند ماهشونه؟ فقط غذای خام بهشون نده میتونی شیر بدون لاکتوز هم بر ...

گردن مرغ استخونش تو گلوش نمونه ؟

با هم بپزم؟

چطور؟

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

تو غریزه شون خدا دنبال غذا رفتن رو قرار داده بلدن چیکار کنن ، اونا باید جای دیگه ای برده بشن محوطه بیمارستان جای سگ نیست اصلا ، مسئول بیمارستان باید فکری بکنه ببره سمت طبیعت خودشون طبق غریزه غذاشونو پیدا میکنن ، نباید تو کار طبیعت دخالت کرد

عجب 
این سگ ها که ولگرد هستند. اخبار گفته غذا بهشون ندید جمعیتشون بی رویه زیاد شده. تو گوگل بنویس کشته ش ...

آره یه مدت کمپین درست میکردن میرفتن تو کوه و دشت به سگا غذا میدادن فکر میکردن خیلی کار خیرخواهانه ایه درحالیکه هم به همون سگا ظلمه هم طبیعت هم انسان

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃

ما آدما با غذا دادن بی رویه به حیوانات داریم محیط زیست و اکوسیستم رو بهم میزنیم

آره.. 

اخبار هم گفته غذا ندید. 

یک همسایه داریم. سگ سفید پشمالو داره. بهش غذای پخته میده. 

خودم که کلا از سگ بدم میاد. 

سمت ما دولت با اسلحه سگ ها را می‌کشند. 

چرا آخه؟ اوناهم موجود زنده هستن

بله و باید خودشون یاد بگیرن غذاشونو پیدا کنن اونی که قوی تره می مونه اونی که ضعیف تره حذف میشه تا ی نسل قوی باقی بمونه ازشون قانون طبیعت همین بوده ماها داذیم دخالت می کنیم قانونش این بوده که یکی بره زیر ماشین یکیو ی حیوون قوی تر بخوره نهایت یکیشون باقی می مونه وگرنه سگ با زاد و ولد زیادش کل طبیعت رو هم نابود کنه بازم کمش هست چون حیوون وحشی هست و گله ای حمله می کنن وقتی زیاد شن

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

این سگ ها که ولگرد هستند. اخبار گفته غذا بهشون ندید جمعیتشون بی رویه زیاد شده. تو گوگل بنویس کشته ش ...

الحمدالله، این خانوم سگه ،اصلا کسی رو زخمی نکرده...

همون طور مه آدما فرق دارن ،مطمئن باش سگ داریم تا سگ...

و اینکه اونا بچه هستند ، مثل بچه ما آدما...

تو این اوضاع اون سگا یا گشنه بودن یا مریض...

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

خودشون بلدن شکمشونو سیر کنن مگه به امید انسان آفریده شدن اگرم از بی غذایی بمیرن قانون طبیعته وگرنه ت ...

قانون طبیعت درسته اما برای دل خودمون یکم مهربونی بد نیست بازتابش زندگی آدم رو دگرگون میکنه 

آره.. اخبار هم گفته غذا ندید. یک همسایه داریم. سگ سفید پشمالو داره. بهش غذای پخته میده. خودم که کلا ...

کدوم شهرین

وای بعصی شهرها خییلب سگ ولگرد داره

مثلا تهران پر از گربه اس،،ولی شهرهای شمالی یعالم سگ ولگرد تو کوچه و خیابون ول

بله و باید خودشون یاد بگیرن غذاشونو پیدا کنن اونی که قوی تره می مونه اونی که ضعیف تره حذف میشه تا ی ...

بابا ،۴ تا توله این حرفا رو نداره که 😞

چطور دلت ،میاد؟

فعلا که وحشی نشدن...هر موقع وحشی شدن ، متناسب رفتار میکنیم...الان ۴ تا بچه نازن.

آره یه مدت کمپین درست میکردن میرفتن تو کوه و دشت به سگا غذا میدادن فکر میکردن خیلی کار خیرخواهانه ای ...

اونا همه حساب شده اونکارو می کنن به خاطر اینکه سگ ها جمع نشن خیلی هاش کار پیمانکارهایی هست که کارشون جمع آوری سگ هاست تا نون دونی شون تعطیل نشه خیلی هاش کار فروشنده لوازم و غذای پت 

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم