2821
2789
عنوان

رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 854 بازدید | 32 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

[QUOTE=355796459]ما هفته قبل مسافرت بودیم اخرین بار اونجا بود بعد سرما خورد یکم اما دیگه تقریبا خوب شده ولی بازم ...[/QU از همون سرماخوردگیه، من شوهرم ۴ روزه مریضه سرماخورده بخدا میترسیدم نگاش کنم یا کنارش رد بشم از بس عصبی و بداخلاقه🥺🥺رفتارش با بچمم که نگم کم محلی و همش دعواش میکنه بچه یکساله رو😣

پ زیادی در دسترشی لابد سعی کن به قول نعروف دم دستی نباشی و دست نیافتنی هم باشی فهمیدی منظورم🤪

اتفاقا امشب یکم اومد نزدیک بشه چون ناراحت بودم گفتم میشه بخوابیم صب باید برم مطب

اونم رفت خوابید 😂😂

اوایل همه اینطورن خب 

بعد از ی مدت عادی شه فاصله زمانیشم بیشتر میشه 

بالاخره دغدغه ها زیاد میشه و ...

شوهر شما ن مریضه ن نیاز ب درمان داره 

میگی رابطه داره اما یکم فاصلش بیشتر شده خب عادیه بنظرم ما اوایل حتی روزی چن بار بود 🙈

الان بعد از ۸ . ۹ سال هفته ای ی بار ب زووور 

از بس مشکلات و دغدغه زیاده 

[QUOTE=355796459]ما هفته قبل مسافرت بودیم اخرین بار اونجا بود بعد سرما خورد یکم اما دیگه تقریبا خوب ...

الهی🥲🥲🥲

دقیقا شوهر منم وقتی مریض میشه خیلی بد اخلاق میشه🫠

منم یکم لوسم به بد اخلاقی عادت ندارم اصن

همیشه پدرم و مادرم خیلیییییییی هوامو داشتن

الان سختمه

اوایل همه اینطورن خب بعد از ی مدت عادی شه فاصله زمانیشم بیشتر میشه بالاخره دغدغه ها زیاد میشه و ...ش ...

خب بعد از چند سال به هفته ای یبار رسیده...

این تازه یک ماهه🥲

خب بعد از چند سال به هفته ای یبار رسیده...این تازه یک ماهه🥲

تازگیا یکم گرمیجات نامحسوس بش میدم شده هفته ای یکبار 

باور کن ب ۴۰ روز یکماه ی بارم کشیده بود اونم اینقد قهر و دعوا میکردم سر این موضوع تا میومد جلو 

شما هم اون یکماه و نیم ک میگی زیاد بوده بالاخره ی نیمچه ماهی باید استراحت کنه طفلی 🤣🤣🤣

خوب میشه نگران نباش

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز