2777
2789
عنوان

رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 854 بازدید | 32 پست

طبیعی نیست که بعد از یک ماه و نیم اینقدر سرد بشه . نیاز به مراجعه به پزشک و درمان داره . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=355796459]ما هفته قبل مسافرت بودیم اخرین بار اونجا بود بعد سرما خورد یکم اما دیگه تقریبا خوب شده ولی بازم ...[/QU از همون سرماخوردگیه، من شوهرم ۴ روزه مریضه سرماخورده بخدا میترسیدم نگاش کنم یا کنارش رد بشم از بس عصبی و بداخلاقه🥺🥺رفتارش با بچمم که نگم کم محلی و همش دعواش میکنه بچه یکساله رو😣

پ زیادی در دسترشی لابد سعی کن به قول نعروف دم دستی نباشی و دست نیافتنی هم باشی فهمیدی منظورم🤪

اتفاقا امشب یکم اومد نزدیک بشه چون ناراحت بودم گفتم میشه بخوابیم صب باید برم مطب

اونم رفت خوابید 😂😂

اوایل همه اینطورن خب 

بعد از ی مدت عادی شه فاصله زمانیشم بیشتر میشه 

بالاخره دغدغه ها زیاد میشه و ...

شوهر شما ن مریضه ن نیاز ب درمان داره 

میگی رابطه داره اما یکم فاصلش بیشتر شده خب عادیه بنظرم ما اوایل حتی روزی چن بار بود 🙈

الان بعد از ۸ . ۹ سال هفته ای ی بار ب زووور 

از بس مشکلات و دغدغه زیاده 

[QUOTE=355796459]ما هفته قبل مسافرت بودیم اخرین بار اونجا بود بعد سرما خورد یکم اما دیگه تقریبا خوب ...

الهی🥲🥲🥲

دقیقا شوهر منم وقتی مریض میشه خیلی بد اخلاق میشه🫠

منم یکم لوسم به بد اخلاقی عادت ندارم اصن

همیشه پدرم و مادرم خیلیییییییی هوامو داشتن

الان سختمه

خب بعد از چند سال به هفته ای یبار رسیده...این تازه یک ماهه🥲

تازگیا یکم گرمیجات نامحسوس بش میدم شده هفته ای یکبار 

باور کن ب ۴۰ روز یکماه ی بارم کشیده بود اونم اینقد قهر و دعوا میکردم سر این موضوع تا میومد جلو 

شما هم اون یکماه و نیم ک میگی زیاد بوده بالاخره ی نیمچه ماهی باید استراحت کنه طفلی 🤣🤣🤣

خوب میشه نگران نباش