2777
2789

رفتم بخابم انقد فکرو خیال زد به سرم نتونستم😭😭😭

کنار نامزدم بودم بعد نامزدم اورد دم در پیادم کرد

میخاستم از ماشین پیاده شم گفت پیاده نشو یکم بشین بعد میری،،یکم نشستم همش نگام میکرد😭😭یجوری نگام میکرد حالم بد شد بعد یهو گفت خیلی خوشگلی😭😭😭😭😭😭😭😭بعد چندبار بوسم کرد😭😭😭😭

خیلی یجوری نگام میکرد خیلی عجیب بود

انگار اولین باره منو میبینه یا دیگه نمیخاد منو ببینه که اینجوری نگاه میکنه😭😭😭😭😭

تا حالا اینجوری نگام نکرده بود نمیدونید چه حالی دارم خیلی نگاهش عجیب بود😭😭😭یه حالتی داشت نگاهش نمیدونم میفهمید چی میگم یا نه😭😭

تاحالا خیلی شده نگام کنه ولی ایندفعه اصلا فرق داشت😭😭😭😭😭😭😭😭

این بگم که نامزدم اصلا دوسم نداره ولی من احمق شدم که دارم به نگاهاش فکر میکنم😭😭خیلی دعوا میکنیم مشکل داریم میخام طلاق بگیرم😭

خیلی حالم بده با اینکه خیلی اذیتم کرده ولی یاد نگاه کردنش میفتم نگرانش میشم😭😭

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا نمیتونم بخابم

هر چی بیشتر میگذره نگران میشم😭😭

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔
نترس بابا زده بوده جاده خاکی😏شما مردا رو نمیشناسی ساده ای!

😔😔😔😔

واسه چی مشکل دارید؟خب نذار مشکل پیش بیاد 

حالا فکر کردی یه مرد دیگه بیاد برات تخم دو زرده میذاره؟هنه اقایون عین همن

یکم تلاش کن شاید رابطتون درست شد 

نگاهشم دیگه واضحه گفته خیلی خوشگلی دلش میخاسته کنارش بشینی 

معلومه دوستت داره بحث و دعوارو کنار بذارید و از زندگی لذت ببرید 

واسه چی مشکل دارید؟خب نذار مشکل پیش بیاد حالا فکر کردی یه مرد دیگه بیاد برات تخم دو زرده میذاره؟هنه ...

😭😭😭😭😭

الان این نگرانی داره؟؟؟

نمیدونم

اولش که خداحافظی کردم اومدم خونه نگران نبودم

الان اومدم بخابم فکر و خیال زد به سرم😭😭😭

خدایی خوبی نکات کرده نخوردندت که

یجوری نگام میکرد😭😭😭😭

خوب یه چیز طبیعیه.هوسی شده .نامزدش هستیا مثلاااا

میگم که از اون نگاها نبود

فرق داشت با همیشه

چند روز بود که کنار هم بودیم ولی امشب موقع خدافظی خیلی یجوری نگام میکرد😭😭😭😭