2777
2789
عنوان

سن استخوانی کودکان

156 بازدید | 9 پست

پسرم ۱۰ سال و ۵ ماهشه ولی عکس مچ دستش نشون داده  سن استخوانیش ۱۲ سال و +_۶ ماهه ممکنه قدش کوتاه بمونه من قدم ۱۷۲ و پدرش ۱۸۰ خیلی نگرانم فردا نوبت دسترسه ولی از استرس خوابم نمیبره

الان قد و وزنش چقدره؟؟؟؟ 

علایمی داشت که بردینش پیش دکتر ؟؟؟؟

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
الان قد و وزنش چقدره؟؟؟؟ علایمی داشت که بردینش پیش دکتر ؟؟؟؟

الان ۱۴۸ وزنش ۵۰ علائم نه فقط قدش همیشه بالای نمودار بود امسال متوجه شدم وسط نموداره بردمش دکتر غدد عکس از مچ دست نوشت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با توجه به قد شما فک نمیکنم

رادیولوژیستی که عکس مچ دستش انجام داد  و دید گفت خیلی اختلاف داره احتمالا هورمون باید استفاده کنه خیلی نگرانم آخه چرا اینجوری شد ما همه قد بلندیم فقط مادر همسرم خیلی کوتاه قده

الان ۱۴۸ وزنش ۵۰ علائم نه فقط قدش همیشه بالای نمودار بود امسال متوجه شدم وسط نموداره بردمش دکتر غدد ...

ماشاله الانم قدش بلنده 

چه مدت رشد نداشته که یهو اومده زیر نمودار ؟؟؟؟ 

منم پسر هشت ساله دارم که خیلی نگرانم 

مراقب وزنش هستم و چند وقته رژیم داره چون میگن اضافه وزن عامل بلوغ زودرسه 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
ماشاله الانم قدش بلنده چه مدت رشد نداشته که یهو اومده زیر نمودار ؟؟؟؟ منم پسر هشت ساله دارم که خیلی ...

از کلاس چهارم انگار استپ کرده نهایت یک سانت رشد داشته

حتما پسرتون ببرین پیش متخصص غدد اطفال

از کلاس چهارم انگار استپ کرده نهایت یک سانت رشد داشتهحتما پسرتون ببرین پیش متخصص غدد اطفال

سپاس از وقتی که گذاشتین 

انشااله که مشکل خاصی نباشه و همه چیز خوب پیش بره🙏🙏