2821
2789
عنوان

لطفا بیاید💔😭

455 بازدید | 34 پست

من تو عقدم حدود یک سال و رابطه داریم با همسرم

قبلا هروز دنبال همین بود ولی بعد دو هفته نزدیک شد

و امشب قرار بود بیاد جام و حتی وسایل و اینا خرید بعد که من نزدیکش شدم نزاشت اتفاقی بیوفته و. گفت که بدنم سسته و گرفت خوابید 😐احساس میکنم ازم سرد شده ۲۹سالشه

حس خوبی ندارم اصلا🥲💔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حالا نصیحت نخواست که ازتون کمک خواست. 

عزیزم حالا امشب رو کوتاه بیا و خودت رو اذیت نکن با این افکار ولی فردا راجبش ازش بپرس و دلیل این کارش رو بفهمه شاید رو رفتار یا حرکتی حساسه که شما ندونسته انجام دادی

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

حالا یه بار طبیعی بلاخر آدمم ممکن یه وقتایی حالش خوب نباشه زیاد اینکار نکنید سعی کنید هفته ای یه بار ...

کلا نیستش یکروز میاد

دیشب نتونست بیاد خونمون

و خودش کلی اصرار داشت

من از این ناراحت شدم که حتی ب من اهمیتم نداد فقط میگه بدنم سست شده و خیلی راحت خوابید درحالی ک هیچوقت اینجوری نبوده

حالا نصیحت نخواست که ازتون کمک خواست. عزیزم حالا امشب رو کوتاه بیا و خودت رو اذیت نکن با این افکار و ...

🥲❤️خیلی ممنونم

کوتاه اومدن که برام تفاوتی نداره ب درخواست خودش بود

حتما میپرسم🥲

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز