2789
عنوان

لطفا بیاید💔😭

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 34 پست
حالا نصیحت نخواست که ازتون کمک خواست. عزیزم حالا امشب رو کوتاه بیا و خودت رو اذیت نکن با این افکار و ...

نه سیاست داشته باش و خوددار باش.اصلا انگار اتفاقی نیافتاده.

کتاب ۳دقیقه درقیامت

شنود

تقاص 

این۳تا کتاب و بخونین زندگیتون زیرو رو میشه💚💚💚💚💚

ظهور هر چه زودتر آقاصاحب الزمان صلوات

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

ببین اگه دو هفته ... نداشتین ممکنه خود..... کرده و بدنش سست شده طبیعیه ولی بیش تر از یه هفته نباید ف ...

اصلا من از این تعجبم که اصلا امشب انگار عوض شده بود خیلی راحت گرفت خوابید

برام سوال اگه قصدش خوابیدن بود چرا بره چیزی بخره و انقدر پیگیر باشه..

اصلا من از این تعجبم که اصلا امشب انگار عوض شده بود خیلی راحت گرفت خوابیدبرام سوال اگه قصدش خوابیدن ...

ببین من خودم متاهلم مردا بعضی وقت ها یهو بدنشون خالی میکنه وقتایی که خودت دلت میخواد باید از یکی دو ساعت قبل شروع کنی پیش نوازی و ت ح ر ی ک که این اتفاق نیفته یهو موقع شروع 

من اشتباه کردم و خب حالا جای جبران نیستالانم فکر میکنم سرد شده و خب حس میکنم دلشو زدم

هنوزم دیر نشده بکش کنار و بگو دیگه بمونه بعد عروسی، کاش بدونید تا وقتی شوهر خونه و شرایط در شان زن فراهم نکرده از لحاظ شرعی هم وظیفه ای به گردن ندارید همینطور تامین کامل مالی

از دیروز استراحت میکنه و امروزم اصلا سرکار نبوده🫠

شاید فکرش جایی مشغول بوده بهتره با همسرتون درکمال آرامش حرف بزنید سعی کنید در این موضوع اصلا صداتون رو بالانبرید و مظلوم حرف بزنید که از زیر زبونش حرف بکشید

شاید فکرش جایی مشغول بوده بهتره با همسرتون درکمال آرامش حرف بزنید سعی کنید در این موضوع اصلا صداتون ...

و تو هم تا عروسی نزار اتفاقی بیوفته اون نزاشت تو هم دو برابر تر مقاومت کن

کلا نیستش یکروز میاددیشب نتونست بیاد خونمونو خودش کلی اصرار داشتمن از این ناراحت شدم که حتی ب من اهم ...

به احتمال زیاد یه مشکلی داره نمیتونه بهت بگه تو خودش ریخته حالش خرابه منظورم یه مشکلی که بزرگ نمیتونه بدون کمک کسی حل کنه 

کسانی که به ما وعده بهشت دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.✍️
هنوزم دیر نشده بکش کنار و بگو دیگه بمونه بعد عروسی، کاش بدونید تا وقتی شوهر خونه و شرایط در شان زن ف ...

نظر خودمم همینه ولی نمیدونم چجوری باهاش مخالفت کنم

شاید فکرش جایی مشغول بوده بهتره با همسرتون درکمال آرامش حرف بزنید سعی کنید در این موضوع اصلا صداتون ...

حتی مهلت حرف زدن نداد خیلی سریع خوابید ادمی ک مشغوله دهنش نمیتونه بخابه