2777
2789
عنوان

امروز با یه دختره دعوامون شد

306 بازدید | 21 پست

یه پسره هستش همو دورا دور میشناسیم و نسبتا دوست بودیم بعد بعضی وقتا واسم یه ریپلایی میزد و منم لایک میکردم استوری هاشو و کلا یه همچین رابطه ای بعد دوست دختر وحشی اش امروز اومده دایرکت من که چیکار به دوست پسر من داری تو خوشت ازش میاد و میخوای رابطه ما رو میخوای خراب کنی و از این چرتو پرتا بعدمن خودم تو رابطم و دختره هم میدونه منم گفتم کی خوشش از این تحفه میاد دوتاشون رو بلاک کردم بعد امروز هم با دوست پسرم رفته بودیم مافیا اینا بازی کنیم اوناهم بودن ..

اوناهم بودن بعد کلا من از همونجا باهاشون اشنا شدم برگشته میگه که این دوست دختر خرابتو جمع کن از دایرکت دوست پسر مردم اونم بهش گفت حدتو بدون تو خودت حواست به همون پسره هول باشه نره از بقیه ایدیشون رو بگیره و پیام نده بعد بهش گفت اره تو که خبر نداری ولی فلانی(منو میگفت) یه دور با نمیدونم کیو کی بوده بوده الانم فقط به خاطر پول باهاته پیر سگ اونم گفت من هرچی دارم مال اونه و این چیزا هم به تو ربطی نداره  دیگه دوست پسر اون اومد معذزت خواهی کرد و تموم شد دیگه حرف نزدیم ولی واقعا هنوزم پشمام ریخته من دختره رو در حد اسمش بزور میشناختم ولی اون اومده اینطوری راجب من چرت و پرت میگه من واقعا با هیچکدوم از پسرای اون جمع تو رابطه نبودم فقط  یکی بود خیلی وقت پیشا بهم پیشنهاد داد رد کردم اونم دیگه بیخیال شد واقعا روانی بود دختره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان