2777
2789
عنوان

امروز با یه دختره دعوامون شد

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 21 پست
اره واقعا یه لایک این حرفا رو نداشت من که بلاکم کردم دیگه چته اخه

انقد اوضاع خرابه ، باور کن دخترای مجرد ب مردای متاهل چشم دارن ، ب دل نگیر ... اشتباه فکر کرده راجبت. اهمیت نده 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره ولی دیگه هرچی لایق خودش بود رو بهم گفت

خیلی وقتا از حرفا و برداشتای مردم ناراحت میشیم .. من بخودم میگم مردم فراموشکارن ، همیشه هم در حال عوض کردن نظرشونن 

چرا باید خودمو بخاطرشون حرص بدم .. 

خیلی وقتا از حرفا و برداشتای مردم ناراحت میشیم .. من بخودم میگم مردم فراموشکارن ، همیشه هم در حال عو ...

درست میگیا ولی این داشت منو مثلا پیش دوست پسرم خراب میکرد رسما جلوی اون همه ادم برگشت بهم گفت ج.نده دیگه چیو اشتباه برداشت نکنم ادبم بد چیزی نیست

درست میگیا ولی این داشت منو مثلا پیش دوست پسرم خراب میکرد رسما جلوی اون همه ادم برگشت بهم گفت ج.نده ...

معلومه خیلی خاسته گرگ باشه تا دوستشو ندزدن 

قطعا خیلی ناراحت کنندس، سعی کن فراموش کنی، من اینجور مواقع وقتمو پر میکنم تا بمرور زمان کمرنگ بشع برام 

معلومه خیلی خاسته گرگ باشه تا دوستشو ندزدن قطعا خیلی ناراحت کنندس، سعی کن فراموش کنی، من اینجور مواق ...

اره اصلا خیلی سلیطه بازی در اورد نه برام مهم نیست ولی خب فقط خودشو خراب کرد اونم

2790
2778
2791
2779
2792