2777
2789
عنوان

تصور کنید...

114 بازدید | 16 پست

همسرتون ارشد عمران داشته باشه و بعد از دو سال دنبال کار گشتن با کلی التماس و منت این و اونو کشیدن بره یه شرکتی کار غیر مرتبط با رشته خودش رو انجام بده،بعد اونجا با کلی منت نگن که کارت چیه و کارای دم دستی به همسرتون بدن،حتی هنوز حقوقشم مشخص نباشه،سه هفته به همین منوال بگذره

بعد یه روز یه خانم محترم که از اون بالا بالاها معرفی شده با سواد دیپلم تشریف میارن اونجا همه جلوشون پا میشن،خانمی که حتی کوچکترین کاری که مثلا به عنوان کارشناس اون قسمت تشریف اورده از دستش برنمیاد،و مدام به همسر من دستور میده که این کار و بکن اون کارو بکن

فک نمی کردم یه روز به اینجا برسم،دلم برای همسرم می سوزه،از طرف دیگه خیلی عصبیم خیلی

ما تو عقدیم و نمی تونیم عروسی بگیریم چون تا الان کاری وجود نداشته

می خوام به همسرم بگه اگه قراره حقوق کمی هم بهت بدن،نمی خوام دیگه بری اینجا

راز موفقیت این است : هدفی را بی وقفه دنبال کنید .

واقعا بعد اینهمه تلاش و دنبال کار گشتن و این همه راز و نیاز چی میشه گفت؟

بگم خدایا شکرت که همه چیو نصفه نیمه میدی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فعلا بزا همون جا کار کنه دنبال کار خوبم بگرده وقتی پیدا کرد اون موقع بیاد بیرون از کارش

برایم مهم نیست از بیرون چگونه به نظر می آیم ؛    کسانی که درونم را میبینند برایم کافیند...
فعلا بزا همون جا کار کنه دنبال کار خوبم بگرده وقتی پیدا کرد اون موقع بیاد بیرون از کارش

کار خوب اگه می خواست پیدا شه تا الان پیدا می شد 

من دیگه امیدی ندارم

جالبش اینه که حقوق سرایدار 1500 بعد به امثال همسر من 1 تومن میدن

من نمی دونم تحصیلات به چه درد می خوره

همسرت مدرک نظام مهندسی هم گرفته؟ شاید اونطوری راحتتر کار پیدا کنه.

نه امتحانشو امثال داده،ولی انقدر که ما خوش شانسیم وقتی اومد خونه حساب کرد یه ی=سوا فقط یک سوال برای قبول شدن کم داشت،البته هنوز جوابا نیومده

کار خوب اگه می خواست پیدا شه تا الان پیدا می شد  من دیگه امیدی ندارم جالبش اینه که حقوق ...

اولا نا امید شیطونه

دوما کلا ایران همینه مدرک تحصیلی درجه دومه متاسفانه 

خود من دیپلم دارم اما بخاطره تبهر و تجربه کاریم دارم کار میکنم از مهندس هاییم ک اینجا هستن خیلی بیشتر بلدم

برایم مهم نیست از بیرون چگونه به نظر می آیم ؛    کسانی که درونم را میبینند برایم کافیند...
نه امتحانشو امثال داده،ولی انقدر که ما خوش شانسیم وقتی اومد خونه حساب کرد یه ی=سوا فقط یک سوال برای ...

ان شاءاله که قبول میشه. 

به نظرم در کنار این شغلش، دنبال یه شغل جدید و بهتر بگرده. یه شغل دوم هم در نظر داشته باشه . مثلا میتونه بره پیش ناشرایی که کتابهای تخصصی عمران چاپ میکنن، به عنوان ویراستار تخصصی رشته خودش کتابهاشونو ویرایش کنه. هم تایمش دست خودشه، هم باز یه درآمدی داره. اصلا شاید بتونه با نام خودش کتاب های زبان اصلی رشته خودشونو ترجمه کنه. کتاب های تخصصی، جزو کتابهایی هستن که اگر خوب باشن و موفق بشه، یه بار مینویسه، ولی درآمدش تا زمانی که چاپ بشه و فروش بره ادامه داره. نهایتش هر چند تا چاپی که میگذره یه ویرایش میکنه. (شاید درآمدش زیاد نباشه ولی مزایا هم داره، مثلا حق امتیاز کتاب، شناخته شدن بین هم رشته ای های خودش و ...)

امیدوارم به زودی شغل دلخواهشونو پیدا کنن.

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
اولا نا امید شیطونه دوما کلا ایران همینه مدرک تحصیلی درجه دومه متاسفانه  خود من دیپلم دارم ام ...

خودتون دارید میگید تجربه و تبحر کاری

من و همسرم خسته شدیم که بدون اینکه به سواد و یا توانایی هامون نگاه کنن،فقط به این توجه می کنن که کی مارو معرفی کرده یا کی پشتمونه؟

اون مهندسای بدبختیم که میگین کسی بهشون فرصت کسب تجربه نداده

خودتون دارید میگید تجربه و تبحر کاری من و همسرم خسته شدیم که بدون اینکه به سواد و یا توانایی هامون ...

خب ببینید شما بستگی داره دنبال چی باشید چ کاری و...

خیلی جاها هستن ک الان دنبال کسب نیرو هستن و البته توقع اینکه مثلا استخدام شه با حقوق 3یا5 تومن رو نداشته باشید ک

شوهرتون چند سالشه؟

ان شاءاله که قبول میشه.  به نظرم در کنار این شغلش، دنبال یه شغل جدید و بهتر بگرده. یه شغل دوم ...

مرسییی عزیزدلممم

بابت پیشنهادات خوبتونم ممنونم  

خب ببینید شما بستگی داره دنبال چی باشید چ کاری و... خیلی جاها هستن ک الان دنبال کسب نیرو هستن و الب ...

حقوق 3 یا 5 تومن؟ شاید قدیما و قبل از مواجه با شرایط الان از این فکرا می کردیم

الان نه، ماشاالله که الان همه جا می گن حقوق وزارت کار، میخوای بخواه،نمی خوای برو

همسرم 28 سالشه

حقوق 3 یا 5 تومن؟ شاید قدیما و قبل از مواجه با شرایط الان از این فکرا می کردیم الان نه، ماشاالله که ...

خب جوونم هست ماشالا پیر نیس

حقوق وزارت کار ک غلط کردن گفتن بیشرف ها

رزومه کاری داره همسرتون؟ سابقه ای چیزی؟