2777
2789
عنوان

آویشن برای عفونت خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 50886 بازدید | 50 پست
تو دوران پریود شما حموم نمیرین یا تو دستشویی آب نمیریزین رو خودتون؟؟؟  من شنیدم باعث عفونت میش ...

مگه دوره بربریته ؟😐 😑

معلومه ک هم میشوریم هم حمام میریم با چرک و خون معلومه رحم مستعدهزار جور مرض و عفونت میشه

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...
مگه دوره بربریته ؟😐  معلومه ک هم میشوریم هم حمام میریم با چرک و خون معلومه رحم مستعدهزار جور ...

آره درسته ولی از نظر طب سنتی خیلی بده تو سه روز اول پری آب بخوره ب رحم

من خودم بعد سه روز حتما میرم حموم و تو دستشویی آب میریزم بعد با دستمال حسابی خشک میکنم

ولی این سری روز دومم الان و احتیاج ب حموم دارم ک میخوام برم دیگه😊😊

🌟❤♥کاش میشد پشت دستهای خدا را بوسید🌟❤♥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم از راهنماییت آره درسته اینا همه رو شنیدم فقط ی سوال دیگه پس تو دستشویی چیکارکنیم

😐😦😮😧😕😟😒😶

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...
آره درسته ولی از نظر طب سنتی خیلی بده تو سه روز اول پری آب بخوره ب رحم من خودم بعد سه روز حتما میرم ...

اینجوریه ک هیچ کس نباید باردار بشه فقط ی تعداد محدود ک حمام نمیرن تو دوران پریود!

عین مادربزرگامون فکر میکنی 😂

اینجوریه ک هیچ کس نباید باردار بشه فقط ی تعداد محدود ک حمام نمیرن تو دوران پریود! عین مادربزرگامون ...

خب بخوای حساب کنی قدیما نازایی خیلی کم بوددرحالی ک الان خیلی زیاد شده

و من چون باردار نشدم خب طبیعیه نگران هرچیزی باشم ک وضعم بدتر نشه

البته ن ک بگم خودمو کثیف نگه میدارم اصلا

ولی سعی میکنم خیلی آب نخوره بهم و حمومم بعد سه روز میرم

والا بخدا من میرم حمام بچه هم دارم نازام نشدم رحمم سرد نشده 

در عوض عفونتم نگرفتم

همیشه هم تو این دوران بوی خوب میدم 

بعضی ها کنارشون میشینی بوی خون میدن تو دوران پریودی 😷

مرتبم عفونت دارن دارو و کرم استفاده میکنن جدیدا هم مد شده عنبرالنسا!😓

والا بخدا من میرم حمام بچه هم دارم نازام نشدم رحمم سرد نشده  در عوض عفونتم نگرفتم  همیشه ...

خداروشکر عزیزم

ولی من از اوناش نیستم ک بو خون میدم باورکن😁😁

ب هرقیمتی شده خودمو تمیز نگه میدارم

مرسی عزیزم😍😍

خب بخوای حساب کنی قدیما نازایی خیلی کم بوددرحالی ک الان خیلی زیاد شده و من چون باردار نشدم خب طبیعی ...

اونایی ک حمام میرن تو پریودی چرا همشون بچه دارن نازا نیستن ؟

علتش چی میتونه باشه بنظرتون؟🤔

نازایی هم ژنتیکیه عزیزم 

یا مادر یا خواهر یا خاله... به تنبلی تخمدان دچار بودن 

اونایی ک حمام میرن تو پریودی چرا همشون بچه دارن نازا نیستن ؟ علتش چی میتونه باشه بنظرتون؟ ...

آره نمیگم صددرصده ولی دلم نمیخواد کاری کنم ک ب باردارنشدنم ختم بشه شانس ک نداریم اومدیم رو من اثر گذاشت😕😩

خداروشکر عزیزم ولی من از اوناش نیستم ک بو خون میدم باورکن😁😁 ب هرقیمتی شده خودمو تمیز نگه میدارم ...

رحمی ک تمیزه و عفونت نداره مستعد بارداری بیشتری هست تا رحم عفونت دار،کثیف و بدبو

عزیزم دستشویی میری بشور حتما خودت رو ولی نهایت با اب ولرم باشه حمام هم حتما برو تو این دوران

قدیمها تو حمام عمومی به مدت زیاد روی زمین مینشستن 

الان ک حمام تو هر خونه ای هست سر پا وایمیسی خودت رو تمیز میکنی و میشوری میای بیرون این ک نگرانی نداره 

موفق باشی  

آره نمیگم صددرصده ولی دلم نمیخواد کاری کنم ک ب باردارنشدنم ختم بشه شانس ک نداریم اومدیم رو من اثر گذ ...

فقط به قدرت خدا توکل کن عزیزم

و خودت رو از این خرافات رها کن

میبینی اگه دنیا رعایت این چیزا رو کنی

اون ک نخواد برگ هم قادر به تکون خوردن نیست

انشالا به زودی خبر بارداریت رو بشنویم  🌹

فقط به قدرت خدا توکل کن عزیزم و خودت رو از این خرافات رها کن میبینی اگه دنیا رعایت این چیزا رو ک ...

ان شاءالله مرسی عزیزم از راهنماییت 😍😍