missngin_ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/25 تعداد پست: 784 عنوان اپاندیس 35 بازدید | 5 پست سمت راست شکمم پایین درد میکنه ولی نه در اون حد کلن دیشبم یهو سمت راست از طرف معدن یه دردی گرفت ک خیلی بد بود نفس میکشیدمم درد میکرد ولی امروز دردش کمتر شده ولی همش یه حس بدی دارم تو اون ناحیه میدونه اپاندیس باشه ؟؟اینم بگم نزدیک پریودیمم هست 1403/07/13 | 18:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
missngin_ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/25 تعداد پست: 784 درد پریوده اخه میگیره هعی ول میکنه از ۲ روزه
رز_بنفش_موقت عضویت: 1402/10/15 تعداد پست: 10574 اخه میگیره هعی ول میکنه از ۲ روزه درد آپاندیس از زیر شکم و یه نقطه خاص شروع نمیشه و کل شکم به صورت مبهم درد داره و کم کم میکشه به سمت راست و دردش ول نمیکنهدقیقا چیزی که میگی درد پریوده سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم
missngin_ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/25 تعداد پست: 784 درد آپاندیس از زیر شکم و یه نقطه خاص شروع نمیشه و کل شکم به صورت مبهم درد داره و کم کم میکشه به سمت ... نمیدونم اخه دردش به شکمم و پهلوی و یکم پا راستم میزنه ولی چون منم استقامت دردیم بالاس زیاد دیده نمیشه دردش اگه بخاد بترکه درد خیلی بدی داره یعنی میتوجه میشی ؟؟چون من الان پرگل یکم تب و تهوع ام دارم از شانس گندم امروز جمعه اس وگرنه میرفتم دکتر
رز_بنفش_موقت عضویت: 1402/10/15 تعداد پست: 10574 نمیدونم اخه دردش به شکمم و پهلوی و یکم پا راستم میزنه ولی چون منم استقامت دردیم بالاس زیاد دیده نمی ... عزیزمدردی که میگی عینا درد پریودههیچیش به درد آپاندیس نمیخوره سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم