2821
2789
عنوان

اپاندیس

35 بازدید | 5 پست

سمت راست شکمم پایین درد میکنه ولی نه در اون حد کلن دیشبم یهو سمت راست از طرف معدن یه دردی گرفت ک خیلی بد بود نفس میکشیدمم درد میکرد 

ولی امروز دردش کمتر شده ولی همش یه حس بدی دارم تو اون ناحیه میدونه اپاندیس باشه ؟؟اینم بگم نزدیک پریودیمم هست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اخه می‌گیره هعی ول میکنه از ۲ روزه

درد آپاندیس از زیر شکم و یه نقطه خاص شروع نمیشه و کل شکم به صورت مبهم درد داره و کم کم میکشه به سمت راست و دردش ول نمیکنه

دقیقا چیزی که میگی درد پریوده

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم
درد آپاندیس از زیر شکم و یه نقطه خاص شروع نمیشه و کل شکم به صورت مبهم درد داره و کم کم میکشه به سمت ...

نمی‌دونم اخه دردش به شکمم و پهلوی و یکم پا راستم میزنه ولی چون منم استقامت دردیم بالاس زیاد دیده نمیشه دردش 

اگه بخاد بترکه درد خیلی بدی داره یعنی میتوجه میشی ؟؟

چون من الان پرگل یکم تب و تهوع ام دارم از شانس گندم امروز جمعه اس وگرنه میرفتم دکتر

نمی‌دونم اخه دردش به شکمم و پهلوی و یکم پا راستم میزنه ولی چون منم استقامت دردیم بالاس زیاد دیده نمی ...

عزیزم

دردی که میگی عینا درد پریوده

هیچیش به درد آپاندیس نمیخوره

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم
2824
2823
2791
2779
2792