2777
2789
عنوان

زن داداش حسوددد

164 بازدید | 11 پست

بچه ها من زن داداشم بشدت حسوده طوری که اگه من هر اون یکی زن داداشم یا حتی مامانم یه چیز جدید مثلا لباس یا طلایی چیزی بخیرم تا هفته ها خون داداشمو تو شیشه میکنه خودشونم ندار نیستن اما چشم دیدن خوشی هیچکدوممونو نداره. من اگه چیزی بخرم استرس میگیرم میگم نکنه ببینه و خونشون جنگ را بیافته.  از طرفیم زورم میاد میگم پولشو که ازون قرض نگرفتم که بدش بیاد واقعا نمیدونم چکار کنم داداشمم از پسش برنمیاد اونبار میگفت توروخدا چیز جدید میخری نشونش نده درحالی که خودشم هربار چیز جدید میخره اما خوشی های خودشو نمیبینه. شما بودین چکار میکردین

خدایا معجزتو سالم بغلم برسون. اللهم صل علی محمد و ال محمد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اصلا بهش فکر نمیکردم

اون انتخاب کرده حسود باشه و آرامش رو از خودش بگیره

نذار زندگی توروهم جهنم کنه و آرامش نداشته باشین

به دادشت بگو بدون اون بیاد خونتون

قطع ارتباط

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
اصلا بهش فکر نمیکردماون انتخاب کرده حسود باشه و آرامش رو از خودش بگیرهنذار زندگی توروهم جهنم کنه و آ ...

یه مدت این کارو کردیم اونروز زنگ زده بود مامانمو شسته بود که اره شما پسرتونو دوس ندارینو اصلا زندگی ما براتون مهم نیستو هی سر داداشم غر میزنه باهاشونم رفتو امد داریم کاری میکنه از کرده خودمون پشیمون شیم. یه مدتیه داداشم برای اسایش خودشم که شده تنها میره خونه بابام اما دور همیا واقعا جای داداشم خالیه بینمون دوستم نداریم بگیم خودتون تنها بیا زنتو نیار میگم نکنه دعواشون شه باز که چرا تنها رفته. داداشم عصرا از سر کار میاد گهگدار به مادرم سر میزنه

اخه داداشم چی. قطع ارتباطم میکنیم میگه خونوادت ازت خوششون نمیاد یه جور دیگه تشرش میزنه🥲

داشت باید جلو رفتاره سمی زنش وایسه و بهش حالی کنه که حسادتشو درمان کنه

با ابله بحث نمیکنم

داشت باید جلو رفتاره سمی زنش وایسه و بهش حالی کنه که حسادتشو درمان کنه

نمیتونه میگه خونه هرکی میریم و یه چیزی خریدن این میاد دعوا راه میندازه که اره چرا فلانی اینو خریده ما نداریم😐

یه مدت این کارو کردیم اونروز زنگ زده بود مامانمو شسته بود که اره شما پسرتونو دوس ندارینو اصلا زندگی ...

ببین مشکل اینجاس میگین قطع ارتباط ولی هنوزم یاخاش ارتباط دارین😂خب دیدین زنگ میزنه جواب ندین،قطع ارتباط ینی این

شماکه چ ارتباط داشته باشین چ نداشته باشین اون غر میزنه حداقل ی کاری کنید خودتون آسایش داشته باشین

داداشت هم اگر دنبال آسایشه بهتره زنشو ببره پیش مشاور

حتی شده با تهدید ب طلاق

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
نمیتونه میگه خونه هرکی میریم و یه چیزی خریدن این میاد دعوا راه میندازه که اره چرا فلانی اینو خریده م ...

یبار باید جلوش واسه محکم، حتی شده بفرستتش مشاور، تا کی میخواد جلوش کوتاه بیاد؟!

با ابله بحث نمیکنم

ببین مشکل اینجاس میگین قطع ارتباط ولی هنوزم یاخاش ارتباط دارین😂خب دیدین زنگ میزنه جواب ندین،قطع ارت ...

خب اخه مامانم سواد نداره که شمارشو بشناسه زنگ زده بود اونم جواب داده بود نمیدونم بخدا مشاورم که نمیره میگم میگم حسادت خوب نیس بدتر میکنه که من حسود نیستم. گیر کردیم بخدا. خدا کنه خودش ادم شه

یبار باید جلوش واسه محکم، حتی شده بفرستتش مشاور، تا کی میخواد جلوش کوتاه بیاد؟!

خب خودش قبول نداره که حسوده مشاور نمیره. کوتاه که نمیاد تهش دعواشون میشه چکارش میتونه 

خب خودش قبول نداره که حسوده مشاور نمیره. کوتاه که نمیاد تهش دعواشون میشه چکارش میتونه

با زور و تهدید به طلاق و یه مدت سردی، بالاخره مجبور میشه جمع کنه اخلاق گندشو

با ابله بحث نمیکنم