بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من یک ماهه اینجوریم گوشی میگیرم دستم دیگه بدتر میشه مخصوصا حالت تهوع ام ،پیش دکتر اعصاب رفتین تا متوجه شدن ک بخاطر میگرنه؟؟بعدم هیچ دارویی به غیر از مسکن نداره؟؟
من اول با روغن زیتونی چیزی ماساژ میدم بعدم یه سشوار میگیرم روش بعد اونم سر و صورت و گردنم و با روسری میبندم. زور میزنم خوابم ببره. جونم در میاد انقدر شدید واسه من. دکتر گفت اینکارو کن. با تاخیر خوب میشه
اره کل سرم درد میگیره میزنه به گوش و فک و گردنم. حتی دندونام. سری های اول فکر کردم دندونم مشکل داره رفتم دکتر گفت از دندونت نیست. رفتم مغز و اعصاب اونم بین ام اس و میگرن موند. بعد کلی ام ار آی و اسکن گفت خانوم طبق این نتایج شما بشدت ادم عصبی هستی😂 خلاصه فعلا دارو نخوردم چون باردارم هستم. با همین ها کنترلش کردم ولی بعد بارداری باید دارو بگیرم درمان کنم این میگرن و
اره کل سرم درد میگیره میزنه به گوش و فک و گردنم. حتی دندونام. سری های اول فکر کردم دندونم مشکل داره ...
ببخشید چشم درد هم داشتین؟؟من خیلی چشم درد میشم همراه سردرد و حالت تهوع یعنی بیشتر از یک ساعت گوشی بدست باشم بدتر میشم مخصوصا چشام درد میگیرن ،نمیدونممیگرنه یا ضعیفی چشم🥲