2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اینجور مواقع قرص بخورم ببخشید استفراغ صددرصداز شیاف استفاده کن سرت رو هم با روسری محکم ببند تو ات ...

روسری بستم 

شیاف ندارم 

قرص خوردم

دارمممم میمیرم بخدااااا

چشام بیحالناره به چشمم میزنه دردش

من یک ماهه اینجوریم گوشی میگیرم دستم دیگه بدتر میشه مخصوصا حالت تهوع ام ،پیش دکتر اعصاب رفتین تا متوجه شدن ک بخاطر میگرنه؟؟بعدم هیچ دارویی به غیر از مسکن نداره؟؟

لعنت به نرهای هولی که درخواست میدن 

من یک ماهه اینجوریم گوشی میگیرم دستم دیگه بدتر میشه مخصوصا حالت تهوع ام ،پیش دکتر اعصاب رفتین تا متو ...

اره رفتم دکتر بعد فهمیدم

گوشی سمه دکتر میگه

آمپول هم هست برای من بی تاثیره

بچه ها میگن شیاف هم داره برای درد ولی من استفاده نکردم 

من اول با روغن زیتونی چیزی ماساژ میدم بعدم یه سشوار میگیرم روش بعد اونم سر و صورت و گردنم و با روسری میبندم. زور میزنم خوابم ببره.  جونم در میاد انقدر شدید واسه من. دکتر گفت اینکارو کن. با تاخیر خوب میشه 

اره رفتم دکتر بعد فهمیدمگوشی سمه دکتر میگهآمپول هم هست برای من بی تاثیرهبچه ها میگن شیاف هم داره برا ...

آها ایشالا بهتر باشی ،خیلی سخته🥲

توام اینجوری مثل من میشی؟

اره کل سرم درد میگیره میزنه به گوش و فک و گردنم. حتی دندونام. سری های اول فکر کردم دندونم مشکل داره رفتم دکتر گفت از دندونت نیست. رفتم مغز و اعصاب اونم بین ام اس و میگرن موند. بعد کلی ام ار آی و اسکن گفت خانوم طبق این نتایج شما بشدت ادم عصبی هستی😂 خلاصه فعلا دارو نخوردم چون باردارم هستم. با همین ها کنترلش کردم ولی بعد بارداری باید دارو بگیرم درمان کنم این میگرن و

اره کل سرم درد میگیره میزنه به گوش و فک و گردنم. حتی دندونام. سری های اول فکر کردم دندونم مشکل داره ...

ببخشید چشم درد هم داشتین؟؟من خیلی چشم درد میشم همراه سردرد و حالت تهوع یعنی بیشتر از یک ساعت گوشی بدست باشم بدتر میشم مخصوصا چشام درد میگیرن ،نمیدونم‌میگرنه یا ضعیفی چشم🥲