2777
2789
عنوان

حق با کیه

84 بازدید | 5 پست

به من میگه میخوای بری بیرون با دوستات قبلش به من بگو 

نه اینکه اجازه ازش بگیرما فقط در حدی که بدونه 

ولی خودش میره بیرون به من نمیشه مثلا حرف میزنیم میگه الانم رفتم فلان جا 

من بدم میاد ناراحت میشم چرا اون انتظار داره من قبلش بهش بگم ولی خودش به من نمیگه الانم بخاطر همین دعوامون شد 

میگه رفتارت خستم کرده داری از چشم میوفتی😕😏😏

همسرتون؟ 

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم میره بیرون بهم میگه منم برم ببرون بهش میگم در حد دونستن دو طرفه اس

یه طرفه خیلی مسخره اس تازه نامزدته واا از همین الان بین خودش و خودت فرق میزاره

عاشق زندگی و یادگیری ام، هر روز به دنبال رشد و بهتر شدن، ساده و صمیمی اما پر از انرژی و امید برای ساختن فردایی روشن 

نامزدم

اگه همسرتونه درست و منطقیش اینه که هر دو بهم اطلاع بدید به خصوص اگر زیر یک سقف زندگی میکنید...بهرحال آدم میخواد جایی بره طبیعیه به اعضای خانواده اطلاع بده همسر آدم هم که دیگه بیشتر حق داره بدونه همسرش کجا میره کی میره و... 

ولی اگر همسر رسمی و قانونیتون نیست(خواه دوست پسر باشه خواه نامزد غیرعقدی و رسمی باشه) اصلا به ایشون مربوط نیست و لازم نیست اطلاع بدید

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............