2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اهمیت

Ą̷̛̛̛̘̮̼̗͔̼̹͈͛͗̈̑̅̀̀‌ļ̶͇̞͉̙͓̖̹̖͚̃̑̐̄̚͝i̶͎̦̤̤̹͍̟̭͕̐̃̊͜ ̷̢͉̦̺̓̄̉̿̉̈́͂̕͘͝A̸̝͉͉͖̼̭͚̓̆̓͠i̶̡̭̳̻͜͝ ̴͓̮̜̲͗̽̌̌̍̈́͑̀̓͠ ̷͖̎̋Ä̵̢́͆̌̀̈́̔͝ͅľ̸̯̙̝͑͐̀͑͘͜ĭ̴̡̳̺̺̫̪͍̯̪̊̓̈́̈́̀͘͘ ̴̢̡̝͚͕̝͖͕̃̒́͛̕͠͝Ḁ̶͓̺̠͇̭̜̾̀͐͒͊l̵̡̤͇̗̣͚̭͕̓́̉͊͑͠͝i̴̭̫̝̞̲̠̍̄̓̒Ą̸̱͍̩̻̟͈̯͗̒͘͜ͅl̴̻͓̦͉̼̼̖̒̿͋́͂̀̒͠ͅi̷͕̙̹͕̳̥͒͗͐̏̿̓̂̋͜͜Ȃ̷͚̠͎̗̦ͅi̵͉̲̟͚͙̱̹̺̊̽͂̑͊̈́̂͌͝͝ ̷̹͎̱̎̀Ȧ̴̛̮͚̠̙͎͖̠͌́͊͆ͅl̶͎̘̪̭͉̥̭̅́̀̒̀͌͠͝i̴̢̟̱͕̮͍̻͂̄̄̈́̌ ̷̞̹̦̳̋̀̂̐̕̚͠ ̴̧̯̯͕̥̕͘̚ ̵͚̮̻͉̔̎͆̃̚̚Ą̷̛̛̛̘̮̼̗͔̼̹͈͛͗̈̑̅̀̀‌ļ̶͇̞͉̙͓̖̹̖͚̃̑̐̄̚͝i̶͎̦̤̤̹͍̟̭͕̐̃̊͜ ̷̢͉̦̺̓̄̉̿̉̈́͂̕͘͝A̸̝͉͉͖̼̭͚̓̆̓͠i̶̡̭̳̻͝ ̴͓̮̜̲͗̽̌̌̍̈́͑̀̓͠ ̷̎Ä̵̢́͆̌̀̈́̔͝ͅľ̸̯̙̝͑͐̀͑͘͜ĭ̴̡̳̺̺̫̪͍̯̪̊̓̈́̈́̀͘͘ ̴̢̡̝͚͕̝͖͕̃̒́͛̕͠͝ ̷̹͎̱̎̀Ȧ̴̛̮͚̠̙͎͖̠͌́͊͆ͅl̶͎̘̪̭͉̥̭̅́̀̒̀͌͠͝i̴̟̱͕̮͍̻͂̄̄̈́̌Ȧ̴̛̮͚̠̙͎͖̠͌́͊͆ͅl̶͎̘̪̭͉̥̭̅́̀̒̀͌͠͝i̴̢̟̱͕̮͍̻͂̄̄̈́̌

من هیچ وقت نفهمیدم چرا شما دخترا مستقیم نمیگید؟؟

بخدا بعدش هیچ اتفاق بدی نمیوفته با اینکارا فقط و فقط باعث میشین ما اگه ذره ای علاقه داشته باشیم فکر کنیم شما علاقه ای ندارید

با درود فراوان خدمت کاربرای عزیز نی نی سایت، میدونم خیلیاتون از کاربری آقا خوشتون نمیاد ولی خواهشا بهم رحم کنید گناه دارم     
چه رفتار هایی داره ؟

بیشتر بهم توجه میکنه همش نگرانم بی دلیل میزنگه حالمو میپرسه البته قبلا هم اینجوری بود ولی الان بیشتر شده

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

من هیچ وقت نفهمیدم چرا شما دخترا مستقیم نمیگید؟؟بخدا بعدش هیچ اتفاق بدی نمیوفته با اینکارا فقط و فقط ...

من خودم چند سال دوستش دارم چندبارم بهش گفتم که بهش حس دارم ولی خودش اصلا هیچی بهم نگفت

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

آره فقط بعد اینکه مستقیم بگیم توپوزی میخوریم😐👌

خیر اینطور نیست

کلا همونطور که ما ابراز علاقه کنیم قرار نیست صد در صد جواب مثبت بگیریم برای خودتونم ممکنه طرف علاقه بهتون در حد فراتر نداشته باشه پس انتظار داشته باشید جواب رد بگیرید...

بالاخره ما پسراهم حق انتخاب داریم

منم تاحالا بهم چندبار درخواست دادن ولی هیچ وقت دلشونو نشکوندم ولی چون نمیخواستمشون بهشون تکلیف رو مشخص کردم و گفتم من قصدم در حد فقط چت و دوست معمولی هست و هیچوقتم فراتر نرفتم

با درود فراوان خدمت کاربرای عزیز نی نی سایت، میدونم خیلیاتون از کاربری آقا خوشتون نمیاد ولی خواهشا بهم رحم کنید گناه دارم     
بیشتر بهم توجه میکنه همش نگرانم بی دلیل میزنگه حالمو میپرسه البته قبلا هم اینجوری بود ولی الان بیشتر ...

خوبه اما پسری که دوست داشته باشه قدمی برمی‌داره برا داشتنت مثلا میاد خواستگاری ...

من خودم چند سال دوستش دارم چندبارم بهش گفتم که بهش حس دارم ولی خودش اصلا هیچی بهم نگفت

خب اگه نگفته پس نمیخواد فراتر باهاتون دوست بشه...

چون معمولا باید به زبون بیاره...

نشونه های پسری که بهتون علاقه داره اینه:

راجب ایندش باهاتون حرف میزنه...

بهتون توجه و ابراز محبت میکنه...

دوست داره باهاتون وقت بگذرونه...

روی شما غیرت داره...

به دوستاش و خانوادش معرفیتون میکنه...

باهاتون صاف و صادقه...

و به حد و مرزاتون احترام میذاره...

و شمارو مثل مادرش دلسوز میبینه

و صد البته هم ابراز علاقه مستقیم میکنه