backshi مدیر عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 8528 عنوان دخترا بیاین | مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 19 پست چجوری بفهمم که بهم علاقه داره؟؟ تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون. 1403/07/13 | 15:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ppp11 عضویت: 1403/06/05 تعداد پست: 106 خیر اینطور نیستکلا همونطور که ما ابراز علاقه کنیم قرار نیست صد در صد جواب مثبت بگیریم برای خودتونم م ... حالا شاید بین این همه تو تکلیفت با خودت مشخص باشه ولی بقیه همجنس هات اصلاااااااا
پسرهستم__پارت2 عضویت: 1403/07/03 تعداد پست: 590 حالا شاید بین این همه تو تکلیفت با خودت مشخص باشه ولی بقیه همجنس هات اصلاااااااا خیر به این شکل نیست...پسری که بالغ باشه هیچ وقت طرفو توی آب نمک نمیذاره...من مثل خودم زیاد دیدم بستگی داره شما روی چه آدمی سرمایه گذاری کرده باشید با درود فراوان خدمت کاربرای عزیز نی نی سایت، میدونم خیلیاتون از کاربری آقا خوشتون نمیاد ولی خواهشا بهم رحم کنید گناه دارم
backshi مدیر استارتر عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 8528 خب اگه نگفته پس نمیخواد فراتر باهاتون دوست بشه...چون معمولا باید به زبون بیاره...نشونه های پسری که ب ... ما باهم فامیلیم چندبار با دوستامون بیرون رفتیم حنی تنهایی همه این کارارو که میگی کرده ولی چون ادمی نیست علاقشو به زبون بیاره تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.
backshi مدیر استارتر عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 8528 رفتار هاش دیگه ثابت شد که دوستم داره تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.