2777
2789
عنوان

عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 27 پست
خوبهههه خودت ياد گرفتي يا كلاس رفتي؟

خودم یاد گرفتم ،خیلی تمرین کردم و خراب کردم حتی ،ولی الان دستم راه افتاده تقریبا

خدایا فندق کوچولوی عزیزم رو به تو می سپارم سالم برسونش بهم ...بی نهایت سپاسگزارم...                                                          اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

خودمم حس میکنم والا 

نه خوبه مشكل اون كم پشتيه چپيه پر تره ابروت روغن گرچك بگير از داروخانه بزن پر ميكنه

🙏🏻🙏🏻گر نگهدار من ان است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد 🙏🏻🙏🏻خدايا شكرت معجزتو ديدم 😭🙏🏻❤️
خیلی به چشم نمیاد تو نگاه اول..ولی بازم به تظرم خوبه من خودم اصلا بلد نیستم ابرومو بردارم

تمرین کن .من تیغ هم میندازم برا خودم

خدایا فندق کوچولوی عزیزم رو به تو می سپارم سالم برسونش بهم ...بی نهایت سپاسگزارم...                                                          اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
خودم یاد گرفتم ،خیلی تمرین کردم و خراب کردم حتی ،ولی الان دستم راه افتاده تقریبا

منم هميشه خودم برميدارم كلى تمرين كردم حتى تو تمرينام يبارم چشممو ناقص كردم 😂😂😂

🙏🏻🙏🏻گر نگهدار من ان است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد 🙏🏻🙏🏻خدايا شكرت معجزتو ديدم 😭🙏🏻❤️
نه خوبه مشكل اون كم پشتيه چپيه پر تره ابروت روغن گرچك بگير از داروخانه بزن پر ميكنه

باشه عزیزم

والا ميگن الوئه ورام خوبه ولى من فاز الوئه ورارو نميفهمم به مو ميزنى پر ميكنه به صورت ميزنى پوستو جوون ميكنه پس موى صورتو زياد نميكنه؟يعنى خودش ميدونه كجا چيكار كنه؟🤔

من هروقت ابرومو برمیدارم بازم زیرپوستی دارم خیلی عصابم خورد میسه هیچوقت زیر ابروم تمیز نیست بنظرتون ...

منم همیشه یکی دو تا زیر پوستی میمونه

خیلی رو اعصابن

من هروقت ابرومو برمیدارم بازم زیرپوستی دارم خیلی عصابم خورد میسه هیچوقت زیر ابروم تمیز نیست بنظرتون ...

چون زود به زود برمیداری همه ی موها کامل در نمیان

یه مدت بذار کامل موهای ابروت در بیاد اونوقت بردار کامل تمیز میشه

منم مثه تو بودم این روشو پیش گرفتم عالی شد

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز