2777
2789

عروسی خونه جهیزیه همه اینا اونم تو این گرونی دنبال خونه ایم رهن کنیم شوهرم خیلی حساسه رو خونه واسه همین مشغله ذهنیش زیاده قرار بود بریم کنسول و چمدون اینا رو بخریم که پریشب بهش گفتم فردا بریم گف طرف صبح نمیرسم گفتم پس بعدازظهر میریم گف باشه انقد فس فس می‌کنه آروم کار می‌کنه ساعت پنج و نیم رنگ زدم دیدم بر نمیدارع زنگ‌ژدم مامانش گفتش حمومه گفتم تو رو خدا بگو یکم زود باشه دیره

ساعت شیش و نیم تازه زنگ زد گفت حموم بودم چخبرته این همه زنگ میزنی از حموم در بیام زنگ میزنم دیگه بهت 

گفتم از دیشب قرار گذاشتبم بریم بیرون یکم برنامه ریزی میکردی مدیریت میکردی قبل اینکه هوا تاریک شده بریم گف خیلی حوصله دارم توام به همه چی گیر میدی داد زد گف لیاقت نداری منم تن صدامو بیشتر از اون بردم بالا گفتم تو لیاقت داری بسه گمشو قطع کردم 

بعد دو ساعت بعد بهش پیام دادم گفتم معذرت می‌خوام عصبی بودم 

گفتم دوتامونم درگیریم منم استرس خونه عروسی جهیزیه و ماشینمونو دارم که فروختیم میخواییم یکی دیگه بخریم

بقیشو بگممم؟؟

خب که چی مثلا ! 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو معذرت خواستی واقعا که حقته اونحوری باهات رفتار کنه به جا اون معذرت خواهی کنخ تو میکنی😐😐😐😐😐😐

باشد که روزگار بچرخد به کام دل ✨✨✨ من یه پرستار مهربونممم و عاشق کارمم کمکی خواستین در خدمتم

همین که من اینو گفتم برگشت گف خونه بهترینشو رهن میکنم عروسی هم بر اساس جهیزیه ای که میاری اینم بگم شوهرم میگه از الان خونه بگیریم جهیزیه بچینیم اردیبهشت عروسی باشه

منم گفتم آعان پس واسه همینه میگی اول خونه بچینیم بعد عروسی و تعیین کنیم

خب که چی مثلا ! 

میگم اسیی برای عرض معذرت خواهی از شوهرت براش گل هم میخریدی که از دلش دربیاد

باشد که روزگار بچرخد به کام دل ✨✨✨ من یه پرستار مهربونممم و عاشق کارمم کمکی خواستین در خدمتم

عجب آدمیه،رو نده بهش بابا،استرسم نداشته باش وظیفشه عروسی بگیره بهت وخونه رهن کنه

فقط 29 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..

منم گفتم گمشو شوهران دوستان که خودشم میشناسه همشونو هم خونه خریدن هم بهترین عروسی و گرفتن همم خیلی از شوهر من سر ترن گفتم یه نگاه به خودت بکن بعد زر زر کن اصلا می‌خوام جدا شم برو بسلامت

خب که چی مثلا ! 

منم گفتم گمشو شوهران دوستان که خودشم میشناسه همشونو هم خونه خریدن هم بهترین عروسی و گرفتن همم خیلی ا ...

بگو وظیفه دختر نیس لطفشه

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

ینی هرچقدک جهیزیه اوردی براساس پول جهزیه عروسی میگیره؟وااااااابگوطبق قانون وظیفه مردهمه جهزیه روبخره ولی چون بهت فشارنیادخونواده هانصف نصف کنن ک ب هیچکس فشارنیادچقداین مردازالان داره من من توتومیکنه خداب دادت برسه