2777
2789

الان یک سال و نیمه عقدم فقط شاید بگم به زور ۱۰بار شوهرم اومده شام و نهار خونمون دعوت کردیم هر وقتم میاد کلا مامانم غر میزنه ایوای خسته شدم ایوای برا چی میاد یک ریال که به خودم نمیدن اصلا حالا وقتایی هم که خونه نیستن همش زنگ نمیزنه تعقیب می‌کنه الو شوهرت اونجاس؟شوهرت کجاس اومده خونه پیش توعه یعنی یه جور عجیبی تا الانم که واسه جهیزیم چیزی نخریدن فقط قسط وام ازدواجمو میده همیشه هم سعی می‌کنه بهم بفهمونه تو بدترین شوهر دنیا رو انتخاب کردی واقعا خسته شدم وقتی خانواده بقیه رو میبینم حسرت میخورم دلم پر از غمه😭

خب که چی مثلا ! 

عقدت طولانیه 

خب عروسی کن

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

الهی بگردم یکم صبر کن میری خونه خودت راحت میشی 

☠زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه ، تو قوی تر شوـ٨ـﮩـ۸ـﮩ♡ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ️ در تاریخ ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت❤🤞🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا یه جایی غصه بخور و ناراحت باش

بعدش دیگه دستتو بزار رو زانوت بلند شو

تو از الان فهمیدی و متوجه شدی که هیچکی تو این دنیا کمک حال ادم نیست جز خودش🤗

زندگیتو، خوشبختیتو خودت بساز

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
خودت پشت خودت باش گلمبخدا اینو بدون از بد بدتر هم هست پس ناشکری نکن

اوضاع زندگیم خیلی ریخته بهم عاشق پاییز بودم از وقتی پاییز اومده کلا همه چی قاطی شده😭

خب که چی مثلا ! 

گاو به دُمش رسیده،وقتی رفتی خونه خودت،رفت و آمدتو با خانوادت به حداقل برسون،عید به عید

هیچ وقت بهم ارزش ندادن هیچ وقت فقط مامانم منتظر اینه از یکی بهش نفع برسه ولی خودش کاری نکنه 

خب که چی مثلا ! 

تا یه جایی غصه بخور و ناراحت باشبعدش دیگه دستتو بزار رو زانوت بلند شوتو از الان فهمیدی و متوجه شدی ک ...

با شوهرمم بحث کردم همه زندگیم قاطی شده همش بحث میکنیم سر چیزای الکی واقعا حالم بده

خب که چی مثلا ! 

اوضاع زندگیم خیلی ریخته بهم عاشق پاییز بودم از وقتی پاییز اومده کلا همه چی قاطی شده😭

انشالله درست میشه گلم زندگی بالا و پایین داره همیشه تو ی روال نیس 

قران میخونی؟ 

ایت الکرسی چی؟

میشه واسه حل شدن مشکلات خانوادگیم ی صلوات مهمونم کنی   متاهلم  
انشالله درست میشه گلم زندگی بالا و پایین داره همیشه تو ی روال نیس قران میخونی؟ ایت الکرسی چی؟

نه یه مدت خیلی دعا میکردم قرآن می‌خوندم صلوات می‌فرستادم ولی خدا صدامو نشنید دیگه ول کردم

خب که چی مثلا !