2777
2789
عنوان

خانمهای مذهبی

168 بازدید | 21 پست

سقط در ماه اول یا نهایت هفته پنجم ششم گناهش چیه؟مشکلاتم هم اینه حقوق کم 

خودم زیر نظر روانپزشک هستم 

انرژی و حوصله هم ندارم 

اگه میدونید بگید 

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

روح موح بیخیال اگه میدونی بیاد تو این دنیا قراره سختی بکشه هشت ماهه هم بود بندازش ما حق نداریم خودخاهانه بچه ای رو دنیا بیاریم که نمیتونم تا سنی که به ما مربوطه زندگی خوبی بهش بدیم 

گویند که عشاق جهان عقل ندارند          یعنی تو خری من به مراتب ز تو خرتر

عزیزم روزی رسان خداست سقطش نکن کریس رونالدو رو مادرش میخواست سقط کنه شایداون بچه یه روزی نجاتت بده ن ...

من اضطراب مزمن دارم با کوچیکترین اتفاقی تا مرز سکته میرم روزی چند تا قرص میخورم.این دوتا بچه هم رفتم اتاق عمل مردم و زنده شدم.تازه بچه هام مدرسه رفته بودن کمی راحت شده بودم .حقوقمون هم خیلی کم .اصلا حوصله ندارم دیگه 😭😭

اسی هفته ی اول دوم  بارداری بودم و افسرده پدرم مرد و....جون و روحی برای زایمان نداشتم ولی بعد از اینکه بچم بدنیا اومد کم کم حالم خوب شد فهمیدم خدا خواست این بچه رو بهم بده تا غم پدر حوونم منو از پادرنیاره ،سرم گرم بچم شد 

برای شما هم انشاءا.. که خیره نمیدونم تا چند هفتگی میشه انداخت ولی زنگ زدی مراجع دیدی نمیشه نکن عزیزم حتما حکمتی بوده

شب‌های هجر را گذرانديم و زنده‌ايم هنوز ، ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود..                                               درخواست دوستی 🚫

چه شماره ای؟

شماره زیاد هست تو نت بزنی میاره 

بنویس سوالات شرعی دفتر رهبری 

این شماره مشهده اپراتور داره 

۰۵۱۳۲۰۲۰

وطن حتی غمش عشقه..سرود و پرچمش عشقه...ایران من 🇮🇷🇮🇷

من اضطراب مزمن دارم با کوچیکترین اتفاقی تا مرز سکته میرم روزی چند تا قرص میخورم.این دوتا بچه هم رفتم ...

آخی عزیزم ،انشاءا.. که برای سقط دیر نشده باشه توکل بخدا کن

شب‌های هجر را گذرانديم و زنده‌ايم هنوز ، ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود..                                               درخواست دوستی 🚫

اسی هفته ی اول دوم بارداری بودم و افسرده پدرم مرد و....جون و روحی برای زایمان نداشتم ولی بعد از این ...

خب آخه من میشه بچه سوم 😭😭