2777
2789
عنوان

صبح بی بی چک زدم 😭😭😭

583 بازدید | 42 پست

سریع دو خط افتاد .از بس گریه کردم کور شدم.من دوتا بچه دارم دیگه بچه نمیخوام.تورو خدا بگید برم دکتر بهم قرص میده؟پیشگیری هم دو روش داشتم هم کاندوم هم طبیعی با هم.بچه دومم هم همینطوری دزدکی اومد دنیا با پیشگیری.برم دکتر بگم برام قرص سقط مینویسه؟

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪

نههه نکن گناه داره

شدی،قلبو تنو روحم...! 💗 الهی شکر 🤍. بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جطوری میشه؟کاندوم سوراخ بوده؟

نمیدونم بخدا.بچه اولم یک سال و دوماهش بود فهمیدم باردارم.همه رابطه ها از همون اول با کاندوم بوده اول رابطه منظورمه.نمیدونم چرا اینطور میشه

نههه نکن گناه داره

بیاد دنیا گناه داره .من حال روحی خوبی ندارم قرص مصرف میکنم پول و انرژی و حوصله هم ندارم .خدایا این چی بود 

رحم شما مستعد بارداری هست باید خیلی مراقب باشس6

بخدا مراقب بودم اصلا نمیزارم بدون کاندوم .نمی‌دونم چرا اینطور میشه

اخی کاملا درک میکنم بعضی دکترا انجام میدن 😔😔

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
شایدم استفاده از کاندوم بلد نیستین

نه مگه میشه .الان بچه کوچیکم هفت سالشه .هفت ساله درست استفاده کردیم نمی‌دونم خدا چیکار من داره

بچه سوم رو بچه های اول و دومت بزرگ میکنن 

این حماقت رو نکن و سقطش نکن 

گناه قتل به گردنت ننداز

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂