یه سوال اگر زن عمو یا زن دایی کسی میشید واقعا چرا و با چه اعتماد بنفسی میپرسید خاستگار داری یانه؟یعنی واقعا چرا؟چی تو مغزتون میگذره چقدر یه ادم میتونه گستاخ باشه اخه به توچه یه زن عمو دارم خیلی دلم میخواد جوابشو بدم ولی متاسفانه از عموم میترسم میره پرش میکنه میترسم بیاد حرف بارم کنه اصلا عجیب زنه به خدا
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
والا تقصیر خودمم بود رفتم خونشون ولی تو نمیشناسیش وقتی توی یه مجلسیم باشه اگه یه مترم فاصله داشته باشه داد میزنه میپرسه اصلا سلیطه به معنای واقعی کلمه😐
حالتو نمیپرسه کار به خاستگارات داره بعد من خندم میاد بهش گفتم اره گفت اسمشون؟یعنی ول کن نبود
بگو برای دریافت اطلاعات تکمیلی خواستگار عدد ۱ بفرست به ۳۰۰۰۰۹۰۹۰
راستش را بخواهید بسیار سنگ دل شده ام با من چنان کردن که سزاوار نبود که دشمنان چندین ساله نیز اینگونه زمینت نمیزنن مرا درون چاهی عمیق انداختند و موقعی که زخمی و پریشان بودم باز هم بر سرم سنگ ریختن ، مگر دستان من چقد بی نمک بود ؟!
تو هم روشو کم کن بگو در هفته ۱۰ نفر میان ولی قصدم فعلا ازدواج نیس اسم و شغل هم که ریخته هر چی به ذهنت اومد بگو
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹