2777
2789
عنوان

خاستگار

372 بازدید | 21 پست

یه سوال اگر زن عمو یا زن دایی کسی میشید واقعا چرا و با چه اعتماد بنفسی میپرسید خاستگار داری یانه؟یعنی واقعا چرا؟چی تو مغزتون میگذره چقدر یه ادم میتونه گستاخ باشه اخه به توچه یه زن عمو دارم خیلی دلم میخواد جوابشو بدم ولی متاسفانه از عموم میترسم میره پرش میکنه میترسم بیاد حرف بارم کنه اصلا عجیب زنه به خدا 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

زیاد نشین پیشش که بتونه باهات حرف بزنه

والا تقصیر خودمم بود رفتم خونشون ولی تو نمیشناسیش وقتی توی یه مجلسیم باشه اگه یه مترم فاصله داشته باشه داد میزنه میپرسه اصلا سلیطه به معنای واقعی کلمه😐

منم یه زن دایی داشتم شوهر کردن برا خانودش فتح قله بود یه دختر خواهر داشت همسن من 

از کلاس شیشم هی میگفت فلانی خاستگار داره تو چطور و...

ما هم فقط میخندیدیم پشت سرش بهش

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ و از دعواکردن لذت میبرید رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌ لطفاً🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

منم یه زن دایی داشتم شوهر کردن برا خانودش فتح قله بود یه دختر خواهر داشت همسن من از کلاس شیشم هی میگ ...

حالتو نمیپرسه کار به خاستگارات داره بعد من خندم میاد بهش گفتم اره گفت اسمشون؟یعنی ول کن نبود

والا تقصیر خودمم بود رفتم خونشون ولی تو نمیشناسیش وقتی توی یه مجلسیم باشه اگه یه مترم فاصله داشته با ...

خوب نرو خونش دیگه نرد دختر خاله های ۵ ۶ تا خواهرن عقده ای ااان من نمیرم پیششون 

دوست عزیز قرار نیست جوابی بدی میتونی حرفشو بی توجه بی گیری و سرتو رو بچرخونید اونور یا با یه پوزخند ...

من همیشه تو تعارف و مراعات کردن میمونم و بعدشم اینقدر پشیمون و ناراحت که یک ذره واسه خودم ارزش قائل نیستم راس میگی واقعا قبولت دارم

حالتو نمیپرسه کار به خاستگارات داره بعد من خندم میاد بهش گفتم اره گفت اسمشون؟یعنی ول کن نبود

بگو برای دریافت اطلاعات تکمیلی خواستگار عدد ۱ بفرست به ۳۰۰۰۰۹۰۹۰

راستش را بخواهید بسیار سنگ دل شده ام با من چنان کردن که سزاوار نبود که دشمنان چندین ساله نیز اینگونه زمینت نمیزنن مرا درون چاهی عمیق انداختند و موقعی که زخمی و پریشان بودم باز هم بر سرم سنگ ریختن ، مگر دستان من چقد بی نمک بود ؟! 

تو هم روشو کم کن بگو در هفته ۱۰ نفر میان ولی قصدم فعلا ازدواج نیس اسم و شغل هم  که ریخته هر چی به ذهنت اومد بگو

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
خوب نرو خونش دیگه نرد دختر خاله های ۵ ۶ تا خواهرن عقده ای ااان من نمیرم پیششون

از عقده ای یه چیزی اون ورتره راس میگی از بس خرم من ساده بعد یه مدت طولانی رفتم پیششون کاشکی نرفته بودم واسه دوسالم درخوری درس کرد 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز