2821
2789
عنوان

خاستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 21 پست
دقیقا بی اعتنا باش بابا به خودت بگو اون زنعموم کیه کا باخودم جوابشو بدن

من تو حرف زدن دستپاچه میشم از بس نفهمم با سیاست نمیتونم رفتار کنم چیکار کنم بعضی وقتا خوبم بعضی وقتا مثل این دفعه گند میزنم

من تو حرف زدن دستپاچه میشم از بس نفهمم با سیاست نمیتونم رفتار کنم چیکار کنم بعضی وقتا خوبم بعضی وقتا ...

آره درکت میکنم ولی سعی کن با قاطعیت جوابشو بدی آروم باش اون قرار نیست که تو رو بخوره

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وای من دامادمون از فضولیش چپ و راست میگف کی دهانمونو شیرین میکنی ،میخاستم خفش کنم ،بلاخره یه روز جوابشو دادم ،گفتم ولله من شاید اصلا ازدواج نکنم شما دهنت تلخ نمونه ،بیا این شکلات رو بخور ،،،ضایع شد و خفه خون گرفت ،توهم بزن تو برجکش زنیکه بی تربیت رو

آره درکت میکنم ولی سعی کن با قاطعیت جوابشو بدی آروم باش اون قرار نیست که تو رو بخوره

عزیزم ترسی هست که از بچگی مادرم تو دلم کاشته چه میشه کرد باید رو خودم کار کنم وگرنه نمیتونم توی این دور و زمونه زندگی کنم 

وای من دامادمون از فضولیش چپ و راست میگف کی دهانمونو شیرین میکنی ،میخاستم خفش کنم ،بلاخره یه روز جوا ...

خیلی والا دلم میخواد ولی از این زناست که میره همه جا میشینه حرف میزنه حتی رحم نمیکنه به خواهر برادر خودش میترسم جوابشو بدم بره دری وری بگه کلا از ایناس که هر جی میخواد میگ بعد که چیزی گفتی میگ والا من ک چیزی نگفتم چقدر بی ادب بود 

عزیزم ترسی هست که از بچگی مادرم تو دلم کاشته چه میشه کرد باید رو خودم کار کنم وگرنه نمیتونم توی این ...

وای میفهمم چی میگه آنقدر منو ترسونده بودن معلم منو میزد حرفی نمیزدم که یا کسی چیزی میگفت حرفی نمیزدم ولی فهمیدم اینطوری نمیشه کاری کرد الان به قول همه سه متر و نیم زبون دارم🤣

وای میفهمم چی میگه آنقدر منو ترسونده بودن معلم منو میزد حرفی نمیزدم که یا کسی چیزی میگفت حرفی نمیزدم ...

منم😂مادر من بیشتر به جای اینک مادری کنه ترس تو دلم میکاشت که الان توی دهه ی بیست زندگیمم مثل اون زمان بچگیم میترسم زیاد جواب کسی رو بدم سیاست خانم عزیز سیاست ادم بدون سیاست هیچه چه زن چه مرد 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز