2777
عنوان

بیاید پلیییز

146 بازدید | 23 پست

توی تلگرام توی ی گپ بودم و ی اقایی 33 ساله ک واقعا خوش قیافه هستش و وضع مالیش توپه و روتین مشخص داره و اینا زیادی ب من توجه داشت ازونجا ک 17 سالمه خیلی توجه نکردم بهش اونم خیلی انچناااان خودشو مشتاق نشون نمیداد من فقط یبا. رفتم پی پیش درباره گوشیامون ازش پرسیدم ک دیگه جوابمو داد و اینا خیلی صحبتا عادی بودن توی گپ و متوجه میشدم دخترای دیگ میخوان باهاش لاس بزنن ولی اون زیا. ادامه نمیداد اینم بگم خیلی با تجربس و کلی دوس دختر داشته.خلاصه من بمدت ان نشدم بعد از چند روز رفتم دیدم پیام داده کجایی کوچولو؟ من منظور دار برداشت نکردم دیگه براش توضیح دادم و اینا سری های بعدی هم جوجو و اینا صدام کرد تازه یبارم بهم گفت 22 سالت شد ب حد نصاب میرسی دیگه با توجه ب موقعیت من خوب منظورسو نفهمیدم نظرتون چیه دربارش؟؟؟

۱۶ سال تفاوت سنی اخه

رودل نکنه

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•|

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دیگه باهاش چت نکن

مطمئن باش توی پیوی با دخترای دیگه هم داره حرف میزنه اما توی گروه جوری ادا میاد که انگار اهل ل*س زدن نیست 

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

دختر جون این عشق و عاشقیا با اینهمه اختلاف اصلا عاقبت خوبی نداره شما الان محصلی درگیر بشی از درس و مشقت هم میفتی

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
من خودم بدم نمیاد ولی اون چرا باید سعی کنه با ی بچه لاس بزنه میدوتی چی میگم؟!

مریضه طرف

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•|

دختر جون این عشق و عاشقیا با اینهمه اختلاف اصلا عاقبت خوبی نداره شما الان محصلی درگیر بشی از درس و م ...

اره برا درسم کلا تلگرامو پاک کردم اونروز بعد مدت ها رفتم دیدم پیام داده عجیب بود برام با اینکه خودشو میگیره

من خودم بدم نمیاد ولی اون چرا باید سعی کنه با ی بچه لاس بزنه میدوتی چی میگم؟!

😂😂😂😂 اگ بدت میومد ک باهاش چت نمیکردی 

ولی از الان دنبال رابطه نباش حالا هرجور ک میخاد باشه چ مجازی چه مستقیم هیچی ام از توش پیدا نمیکنی جز اینکه روحت و جسمت ضربه ببینه😕

دیگ الان مث قدیم نیست ک متوجه منظورش نشی وقتی تو همچین گروه های هستی پس میدونی منظور حرفاش چیه

ببین من متوجهش میشم فقط برام تعجب برانگیره چرا من ک از همسن و سالامم سنم کمتر میخوره درحالی ک اطرافش یه عالمه در و داف ریخته و اصن من هیچم از نظ. قیافه و همچی کلا

اره برا درسم کلا تلگرامو پاک کردم اونروز بعد مدت ها رفتم دیدم پیام داده عجیب بود برام با اینکه خودشو ...

آفرین کلا این روابط برا بچه دبیرستانی ها جز حواس پرتی چیزی نداره

عجیب نیست 

مردای هول دنبال گل های متنوعن خودشو تو گروه میگیره چون نمیخواد بقیه رو از دست بده میفهمی که چی میگم

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻