2777
2789
عنوان

ملکه باشیم 😊

| مشاهده متن کامل بحث + 7266 بازدید | 153 پست
بچه ها خیلی ببخشید  رو ب اسنم ترک ایجاد شده اضافه وزن هم اصلا ندارم چیکار کنم

منم این مشکلو دارم ولی راهی براش پیدا نکردم اگر کسی میدونه راهنمایی کنه:/

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ملکه شدن پول میخاد پوللل😳شما پول داشته باش بهترین برندای لوازم آرایشی بهداشتی بهترین روحیه بهترین باشگاها بهترین مراکز لیزر ودکترای پوست 😔اینو ی یاده یکی افتادم ک میگفت پول چرک کفه دستع😂😂😂😀😀😀ولی خدایش الان مارکای عالی ک سهله متوسطا هم پول میخان باشگاهم معمولیش. پول میخاد با خرج ومخارج وبی پولی روحیع میزاره واسه آدم😢😢 دعوام نکنین ناراختم😔

بچه ها من قبلن بخور بابونه استفاده کردم احساس میکردم جوشام شدید میشد چرا؟مگه واسع جوش خوب نیست؟

من قرص رواکوتان میخورم صورتم پره جوش شده حوصله رسیدگی بهشونو ندارم😭😭فقطم محلول کلیندامایسین واس جوش با ی ماسک ضدجوش کلیون چیکارکنم بنظرتون بهشون برسم یا بزارم قرصه خودش بسازه من ب قرص دل بستم فقط😀😀😊😊بزور میشورم فقط😆😆

خداجونم مارو از این بلاتکلیفی ومشکلات مسخره نجات بده🙏واسه حل مشکلاتمون وخونه دار شدنمون یه صلوات میفرستین؟؟..

دوستان در راستای ملکه بودن یک سری رفتارها هم در خودتون نهادینه کنید 

مثلا:

هیچ وقت با صدای بلند و حالت فریاد زدن کسی رو صدا نزنید 

همیشه ارووووووووم غذا بخورید (این کار باعث میشه پیغام سیری به موقع از مغز به معده برسه و بیش از حد نخورید ک چاق بشید و به طور طبیعی لاغر می مونید)

هرگززززززز خودتون رو قاطی غیبت کننده ها نکنید خیلی کار چیپ و بی کلاسیه اگرم جلوی شما غیبت کردن فقط با یک لبخند ملیح جواب بدید 

همیشه توی مهمونی و خونه جوری بنشینید ک پشت تون کاملا صاف باشه قوز نکنید 

هیچ وقت خودتون رو با کسی مقایسه نکنید همیشه شخصیت خاص خودتون و دسیپلین خودتون  رو داشته باشید 

و....

هرکی چیزای بهتر ب ذهنش میاد بگه  

ملکه شدن پول میخاد پوللل😳شما پول داشته باش بهترین برندای لوازم آرایشی بهداشتی بهترین روحیه بهترین ب ...

حتما ک نباید واسه ملکه بودن ارایش کرد همیشه 

با ورزش و اب خوردن ب اندازه کافی و سالم خوری ،  پوست خیلی عالی میشه 

پول نداشتن و وقت نداشتن هم به نظر من بهونه است

من قبلا باشگاه می رفتم ی مدت به علت مشغله کاری نمی تونم برم دو تا دمبل خریدم تو خونه شب ها ورزش می کنم 

البته من چون بدنسازی می کنم نیاز به هزینه و دمبل خریدن بود ک اونم 50 تومن بیشتر نشد 

کلی حرکت های عالی هست ک بدون هیچ هزینه ای می تونی تو خونه انجام بدی کلی کانال تل گرام دارن این حرکاتو 

دوستان در راستای ملکه بودن یک سری رفتارها هم در خودتون نهادینه کنید  مثلا:  هیچ وق ...

من همیشه غذامو اروم میخورم لاغرم هستم ولی انقد مسخرم میکنن همه خیلی ناراحت میشم یه مدت انقد اعتماد به نفسم کم شده بود که تیک گرفته بودم مثلا قاشقو میوردم بالا دستم میلرزید فکر میکردم الان همه منو نگاه میکنن و مسخرم میکنن کلا مهمونی رفتنی مخصوصا جاهایی که معذب بودم همیشه با عذاب غذا میخوردم بعد مهمدنی ام انقد گریه میکردم واسه اینکه نمیتونستم غذا بخورم 

ولی الان بهتر شدم البته گاهی یکی بم زل بزنه تیکم میاد باز😓😔😢

هوااش میزنه به سرت ولی دوروبرت چیزی جز جای خالیش نیس....  

شما راهکاری دارید واسه اینکه مثلا یکی  که باهاش راحت نیستم مخصوصا پسرا و اینا بتونم راحت غذامو بخورم و نگران نباشم؟

من غذا خوردنم اروم و با دهن بستس ب نظر خودم که خیلی قشنگ میخورم گاهی میرم جلو ایینه غذا میخورم خیلی خوشم میاد از خودم ولی جلو بعضی از فامیل که زل میزنن نمیتونم انقد ازین کارشون بوم میاد موقع غذا خوردن به کسی نگاه کنن به نظرم دور از فرهنگه البته اونا انقد ادعای با کلاسیشون میشه ک

هوااش میزنه به سرت ولی دوروبرت چیزی جز جای خالیش نیس....  

وای منم عادت دارم اروم غذا بخورم ناز نمیکنم از خودمم درنمیارم عادتمه بخدا تن تن ک میخورم دل درد ومعده دردمیگیرم ولی مادرشوهر وپدرشوهر خیلی گیر میدن بیشتره فامیلا گیر میدن ومیخندن منم مجبوری کم میخورم بخدا اصلا دیگه دوس ندارم خونه پدرشوهر برم وچیزی بخورم مادرشوهرم ک ززلل میزنه واقعا چرا بغضیا اینجورین دسته خودم ک نیست درک نمیکنن

خداجونم مارو از این بلاتکلیفی ومشکلات مسخره نجات بده🙏واسه حل مشکلاتمون وخونه دار شدنمون یه صلوات میفرستین؟؟..

من یه بار برنامه زندگی مدونا رو تو اینترنت خوندم گفتم خوشبحالش . صبح زود بیدار می شد کلی ورزش تا ساعت یازده . انواع و اقسام از پیلاتس و یوگا گرفته تا بدنسازی و اسب سواری . فکر کردم اون خیلی به خودش می رسه و لابد هر روز کلینیک پوست می ره و تیم روش کار می کنن غیر از اورزش و رژیم . یه جا هم گفته بود چرا دستاش اونقدر لاغره و عضلاتش زده بیرون .به خاطر ورزش خیلی زیاد و لاغری مفرط . الان عکس جدیدش رو دیدم فکر می کنم یک بانوی میان سال ایرانی با ده تا فرزند هست که هیچ ورزشی نمی کنه و جز ارایش رسیدگی خاص دیگه ای نداره . نمی دونم کدومش رو باور کنم