2777
2789
عنوان

ملکه باشیم 😊

| مشاهده متن کامل بحث + 7266 بازدید | 153 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دوستان در راستای ملکه بودن یک سری رفتارها هم در خودتون نهادینه کنید  مثلا:  هیچ وق ...

عالی.... اینقد از این نکات خوشم میاد... هرکی بلده بازم بگه

باردار نیستم ، واسه رسیدن به هدفمه .... کااااهش وزن ، حداقل ۱۰ کیلو عااالی عاااالی میشه.... به امید خدا که ایندفعه میتونم و مث دفه های قبل شکست نمیخورمممم 
شما خودت استفاده کردی ؟  برای جوشات تاثیر کرد

من خودم استفاده نمیکنم

مامانم استفاده میکنه لکه های صورتش کلا رفتن

برا جوش ماسک ختمی و نشاسته ییعنی یه ق چ ختمی و یه ق چ نشاسته رو بایه فنجون آب قاطی میکنه میذاری رو گاز تا مثه حریره شن.بعد که خنک شد میذاری رو صورتت 20 مین بمونه.

فوق العاده اس

میشه واسه صاحب خونه شدنم یه صلوات بفرستین؟😊😙🏡
شما راهکاری دارید واسه اینکه مثلا یکی  که باهاش راحت نیستم مخصوصا پسرا و اینا بتونم راحت غذامو ...

دوستم اروم غذا خوردن کار درستیه اینکه اکثر ادما یاد نگرفتن اروم غذا بخورن دلیل نمیشه ک کار شما غلط باشه 

قصد توهین ندارم ب کسی ولی اکثر مادرها به بچه شون یاد نمیدن ک اروم و تمیز غذا بخوره و لقمه های کوچیک برداره چون اصلا نمی دونن کار درست چیه و خودشونم همونطوری میخورن

شما همین کار خودت ادامه بده و ب بچه ات هم یاد بده مث شما باشه هر چند خود ب خود از شما یاد می گیره 

هروقتم کسی بهت زل زد تو ذهنت ب خودت بگو تا حالا ادم باکلاس ندیده بزار نگاه کنه یاد بگیره چطوری باید غذا خورد   و ب کارت ادامه بده و اصلامحل نزار ک چی میگن یا چطوری نگات می کنن 

توضیح هم به کسی نده چون توضیح بدی یعنی خودت کار خودتو قبول نداری اگر زیاد گیر دادن فقط بگو هر کس همونطوری ک تربیت شده غذا میخوره   

عالی.... اینقد از این نکات خوشم میاد... هرکی بلده بازم بگه

یکی از کارهای دیگه ای ک من کردم  اینه ک روی تقویت اعتماد ب نفسم خیلی کار کردم

یک تمرین خوب :

یک لیست از توانایی ها و ویژگی های مثبت خودتون بنویسید و هر روز جلو اینه بخونیدش ب خودتون تبریک بگید ک اینقد عالی و بی نظیر هستین

مثلا اینطوری:

من یک ملکه واقعی ام چون :

تحصیلات عالیه دارم

خوش اندام و ورزشکارم 

خوش قلب و مهربونم 

و....

اخرشم ی چشمک ب خودتون جلو اینه بزنید و بگید تو واقعا بی نظیرررررررررری   

هر روز حداقل یکی دو ماه تکرار کنید این کارو هرچیز جدیدی هم یادتون امد ب لیست اضافه کنید و بخونید 

راجبشم با کسی صحبت نکنید در درون خودتون باشه بعدش می بینید ک چ تغییراتی رخ میده درون تون و چقد اعتماد ب نفس تون زیاد میشه و خودکار مث ملکه رفتار می کنید 

سلاام سلام ملكه ها 

من امروز بخور آب و گلاب دادم 

بعدش ماسك زغال فريمن زدم و در آخر ماسك قهوه و سفيده و در آخر مرطوب كننده و يه پوست هلو تحويل گرفتم 

و الان يه بشقاب ميوه نوش جان ميكنم 

واااي دوستان شما چجوري آب زياد ميخورين من اصلا نميتونم دل درد ميگيرم 😕

دوستم اروم غذا خوردن کار درستیه اینکه اکثر ادما یاد نگرفتن اروم غذا بخورن دلیل نمیشه ک کار شما غلط ب ...

مرسی عزیزم بابت راهنمایی و توضیحت 

خیلی خوشحالم که بالاخره یکی پیدا شد که درکم کنه و کمکم کنه 😙😍

هوااش میزنه به سرت ولی دوروبرت چیزی جز جای خالیش نیس....  
مرسی عزیزم بابت راهنمایی و توضیحت  خیلی خوشحالم که بالاخره یکی پیدا شد که درکم کنه و کمکم کنه ...

یک ملکه هیچ وقت ب خودش و کارهاش شک نمیکنه    هرکی هرچی میخاد بگه ب ما چ نظرش واسه خودش محترمه فقط 

منو خواهرمم خیلی مسخره می کردن میگفتن سوسول هستین اینطوری غذا می خورین   

اما الان همونا بهمون میگن چقد خانمانه رفتار می کنید