2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 59 پست
از مردایی که دوست دارن برای زن شون مثل بچه ها رفتار کنند خوشتون میاد مثل پسربچه ها

الان بالاخره مثه پسر بچه ها رفتار می‌کنه ،یا عاقل و پخته ست؟ اینا ربطی به سن نداره ها

یه نفر ممکنه تو ۲۰ سالگی عاقل رفتار کنه،یه نفر ۴۰ سالش باشه هنوز خام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب برا همون میخوای با کوچیک تر از خودت ؟ درک نمیکنم واقعا

ایشون جوری هست بدونه چیزی حقه می پذیره چون خودش تجربه های زیادی داره اگه تو مسائلی چیزی بشه میگه مثلا همون اگه من مطمئنش کنم راهی بهتر از اونو هست می پذیرد در پاسخ دوست قبلی 

و دوست گلم منم حق دارم با کسی باشم که قیافش به دلم بشینه دلم خواسته با کسی باشم که زیبا باشه یا این زندگی یا اصلا نمیتونم زندگی تشکیل بدم بیشتر من رو وجه دینداریش برام مهمه که حتی شده خودم به پسری پیشنهاد دادم به خاطر خداترسی اش 

الانم آدم اینطوری کمه و نمیتونم با هر کسی ازدواج کنم 

اللهم لك الحمد کما ینبغی لجلال وجهك و عظیم سلطانك اللهم لك الحمد دائما و أبدا اللهم اغفر خطایانا و انصر مجاهدیننا فی ارضك المقدسة أرض الانبیاء و المرسلین فلسطین ⁦♥️⁩ ربنا یا رب العباد انصرنا فی کل امورنا آمین اشف مرضانا و مرضی المسلمین آمین اللهم اضرب الظالمین بالظالمین و أخرجنا من بینهم سالمین آمین
چون شوهرم دوسال ازم کوچیکتره و الان که حامله شدم و بدنم بهم ریخته میفهمم چه حماقتی کردم .. من چاق و ...

ببین سن اصلا مطرح نیس میدونی چرا؟اگ یک مرد درمورد بیولوژی زن اطلاعاتشو ببره قطعا ده سال بزرگتر باشه یا کوچیکتر  زن بعد زایمان و حاملگی بدنش ب هم میریزه و درکش و اگ داشته باشه تورو تا ابد مث روز اول دوست داره شک نکن

ببین سن اصلا مطرح نیس میدونی چرا؟اگ یک مرد درمورد بیولوژی زن اطلاعاتشو ببره قطعا ده سال بزرگتر باشه ...

به دوست داشتن مرد کاری ندارم اصلا ..

اون چیزی که ته دل خودم میمونه رو گفتم 

هر بژی کورد
ایشون جوری هست بدونه چیزی حقه می پذیره چون خودش تجربه های زیادی داره اگه تو مسائلی چیزی بشه میگه مثل ...

هر طور مایلی عزیزم 

انشالله که مبارکه براتون منم نظرمو گفتم 

اما حتما ی مشاوره برین 

انشالله که خوشبخت ترین ها باشین🥰🫶🏻

روزای خوب توی راه😎✌🏻

عزیز دلم مهم اخلاق و ایمان و متعهد بودن طرف مقابلته..‌ سن و سال مهم نیست من عموم و زن عموم ۲ سال تفا ...

چقدر اول صبحی با این نظرت بهم انرژی دادی خدا دست تو دست حضرت زهرا و مریم وارد بهشتت کنه آمین بعضی حرفاتون آنقدر قشنگه آدم از خانواده هم نمیشنوه اینجور بگن

اللهم لك الحمد کما ینبغی لجلال وجهك و عظیم سلطانك اللهم لك الحمد دائما و أبدا اللهم اغفر خطایانا و انصر مجاهدیننا فی ارضك المقدسة أرض الانبیاء و المرسلین فلسطین ⁦♥️⁩ ربنا یا رب العباد انصرنا فی کل امورنا آمین اشف مرضانا و مرضی المسلمین آمین اللهم اضرب الظالمین بالظالمین و أخرجنا من بینهم سالمین آمین
هر طور مایلی عزیزم انشالله که مبارکه براتون منم نظرمو گفتم اما حتما ی مشاوره برین انشالله که خوشبخت ...

البته بزرگوارین خیلی ممنون لطف کردین نظرتون روی چشم

چقدر اول صبحی با این نظرت بهم انرژی دادی خدا دست تو دست حضرت زهرا و مریم وارد بهشتت کنه آمین بعضی حر ...

قربونت برم عزیز دلم چقدر دعای قشنگی برام کردید، الهی خوشبخت بشی عزیز دلم   

شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را...

قربونت برم عزیز دلم چقدر دعای قشنگی برام کردید، الهی خوشبخت بشی عزیز دلم

من معروفم به خوب دعا کردن جوری که طرف مقابل نتونه از اون بهتر برام دعا کنه 🌺🤭