2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 59 پست
چرا با کوچیکتر از خودم ازدواج باید میکردم که نتونه درکم کنه و من هنوز درکش کنم؟ الان تازه ما با همسر ...

همین الانم درس و مشکلات خونه خودمون کلی پیرم کرده گل

اللهم لك الحمد کما ینبغی لجلال وجهك و عظیم سلطانك اللهم لك الحمد دائما و أبدا اللهم اغفر خطایانا و انصر مجاهدیننا فی ارضك المقدسة أرض الانبیاء و المرسلین فلسطین ⁦♥️⁩ ربنا یا رب العباد انصرنا فی کل امورنا آمین اشف مرضانا و مرضی المسلمین آمین اللهم اضرب الظالمین بالظالمین و أخرجنا من بینهم سالمین آمین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مسائل شخصی و سن و سال و .. معذروم بزرگوار نپرسید

اگه دوست داره و دوسش داری انسانیت داره با شخصیت و اهل درک و شعور باشه که قبول کن تفاوت سنی هم چیزی نیس کمه 

منم دو تا از دوستانم ۲ الی ۳ سال از شوهراشون بزرگترن مشگلی ندارن و خوشبختن .ودر ظاهر هم معلوم نیس ک بزرگترن 

در کل بستگی به خودتون داره 

راه دور هم بستگی به خودت داره یکی میتونه راه دور بره یکی ن

و اینکه در کل توکلت بخدا باشه ان شاالله که به حق امام حسین هر چی خیر و صلاحت هس همون بشه و خوشبخت بشی.

خدایا شکرت🙏
بین ۲۰ تا ۳۰ که خیلی فرقهاگه مثلا ۲۱ باشی و آقا ۲۰ و دانشجوی پزشکی قطعا جوابم منفیه. اگه شما ۳۰ باشی ...

باورت میشه این همون چیزیه که من دوست دارم از بس مرد سالاری دیدم نه اینکه زن سالاری رو بگم خوبه اصلا یه زندگی با هدایت و مشورت مشترک دوست دارم نمیکشم تو فضایی باشم که نظرم رو نتونم بگم یا بگم بشه دعوا و مرافعه و نظر من واسشون مهم نباشه

اللهم لك الحمد کما ینبغی لجلال وجهك و عظیم سلطانك اللهم لك الحمد دائما و أبدا اللهم اغفر خطایانا و انصر مجاهدیننا فی ارضك المقدسة أرض الانبیاء و المرسلین فلسطین ⁦♥️⁩ ربنا یا رب العباد انصرنا فی کل امورنا آمین اشف مرضانا و مرضی المسلمین آمین اللهم اضرب الظالمین بالظالمین و أخرجنا من بینهم سالمین آمین
اگه دوست داره و دوسش داری انسانیت داره با شخصیت و اهل درک و شعور باشه که قبول کن تفاوت سنی هم چیزی ن ...

خیلی ممنون دوست عزیز همه این دعاهای قشنگتون الهی در. حق زندگی خودتون هم مستجاب بشه و صاحب بهترین خونه و زندگی بشید آمین

تفاوت زیاد نه ولی بنظرم زن باید حداقل پنج سال کوچیکتر باشه

درسته میگی تو باید حامیش باشی اما حمایت دو طرفه است اینکه پشت شوهرم باشم برام خیلی قشنگه اما نه زیاد که کلا رو دوش من باشه حامی بودن باید ۳۰درصدش با من باشه ۷۰درصد با اون

باورت میشه این همون چیزیه که من دوست دارم از بس مرد سالاری دیدم نه اینکه زن سالاری رو بگم خوبه اصلا ...

نوشتی حرف حرف خودشه . پس زورگو هست یا مردسالار

باز برو مشاور اگه همونی هست که میخوای قبول کن

اگر پولدار و دست و دلباز باشه بله

بگو دوست و رفیقت باشه باهاش بخندی و همه دنیا رو فراموش کنی اونقدر پاک و خوش قلب باشه حاضر باشی باهاش بالای کوه هم زندگی کنی

درسته میگی تو باید حامیش باشی اما حمایت دو طرفه است اینکه پشت شوهرم باشم برام خیلی قشنگه اما نه زیاد ...

بشین باخودت فکراتو بکن دیگه

من میشناسم طرف ده سال زنش ازش بزرگتره و دارن زندگیشونو میکنن..

آدما دیدگاهشون فرق داره

من تجربه و نظر شخصیمو گفتم 

هر بژی کورد

عزیز دلم مهم اخلاق و ایمان و متعهد بودن طرف مقابلته..‌ سن و سال مهم نیست من عموم و زن عموم ۲ سال تفاوت سنی دارن ولی هنوز پس از این سالها عاشقانه زندگی می کنن و حاضر نیستند یک روز از هم دور باشن. برای این مسائل مهم خواهش می کنم فقط به نظرات توی نی نی سایت اکتفا نکن.پیش مشاور برو

شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را...

نوشتی حرف حرف خودشه . پس زورگو هست یا مردسالارباز برو مشاور اگه همونی هست که میخوای قبول کن

چشم 

ببین با کسی ک حرف حرف خودش باشه هرگززززز ازدواج نکن حالا میخواد دکتر باشه یا هرچی ولی اگ ....اونی ک ب حرف توام احترام بزاره و پاکبان شریف و محترم باشه دومی رو انتخاب کن یک مثال شیک زدم متوجه شی