2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 59 پست

مشاور تایید کرده ازدواجتون رو؟ 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
چندسالتونه؟

بین بیست تا سی

اللهم لك الحمد کما ینبغی لجلال وجهك و عظیم سلطانك اللهم لك الحمد دائما و أبدا اللهم اغفر خطایانا و انصر مجاهدیننا فی ارضك المقدسة أرض الانبیاء و المرسلین فلسطین ⁦♥️⁩ ربنا یا رب العباد انصرنا فی کل امورنا آمین اشف مرضانا و مرضی المسلمین آمین اللهم اضرب الظالمین بالظالمین و أخرجنا من بینهم سالمین آمین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون شوهرم دوسال ازم کوچیکتره و الان که حامله شدم و بدنم بهم ریخته میفهمم چه حماقتی کردم .. من چاق و ...

کلا بدن زن همینه هر زن دیگه ای هم باشه حامله بشه به هم می‌ریزد طرف ما یه زن و شوهر هستن مرده نزدیک ۲۰سال از زنش بزرگتره ولی باز زنه خیلی پیرتر میزنه 

اللهم لك الحمد کما ینبغی لجلال وجهك و عظیم سلطانك اللهم لك الحمد دائما و أبدا اللهم اغفر خطایانا و انصر مجاهدیننا فی ارضك المقدسة أرض الانبیاء و المرسلین فلسطین ⁦♥️⁩ ربنا یا رب العباد انصرنا فی کل امورنا آمین اشف مرضانا و مرضی المسلمین آمین اللهم اضرب الظالمین بالظالمین و أخرجنا من بینهم سالمین آمین
ببخشین خوده شما شغلتون چیه؟

مسائل شخصی و سن و سال و .. معذروم بزرگوار نپرسید

چون شوهرم دوسال ازم کوچیکتره و الان که حامله شدم و بدنم بهم ریخته میفهمم چه حماقتی کردم .. من چاق و ...

تفاوت سنی زیاد که زن و شوهر همدیگه رو درک نکنند که بیشتر پیر می‌کنه 

کلا بدن زن همینه هر زن دیگه ای هم باشه حامله بشه به هم می‌ریزد طرف ما یه زن و شوهر هستن مرده نزدیک ۲ ...

بازم وقتی از ته قلب بدونی از شوهرت کوچیکتری خیلی فرق داره تا وقتی بدونی بزرگتری 

منکه زمان برمیگشت چنین کاری نمیکردم بااینکه ریز جثه و بیبی فیسم 

شما بستگی به افکار خودت داره

هر بژی کورد
بخدا من همش حس میکنم مادرم تا زن

به خدا که خوش میگذره زنش که باشی باید جای همه رو براشون پر کنی 

فقط یه نه خالی نگید خوب بگید چرا نه

چرا با کوچیکتر از خودم ازدواج باید میکردم که نتونه درکم کنه و من هنوز درکش کنم؟ 

الان تازه ما با همسرم اختلاف سنیمون‌زیاده اینهمه مشکلات داریم چه برسه باز کوچیک تر از من میبود  

بعدم زن زایمان میکنه ده سال میاد روش اونموقع اون جووون میمونه در اینده ما باید در پیریمون به سر ببریم بعد اقا هوس زن دومش کنه

درسته موقعیتش خوبه اما مطمئنن بهتر از اینام هست 

من بودم نمیکردم اما شما خودتون میدونید عزیزم اگه دوسشون دارید برید مشاوره حتما

روزای خوب توی راه😎✌🏻

بخدا من همش حس میکنم مادرم تا زن

کرد کجایی راستی منم کردم

بین بیست تا سی

بین ۲۰ تا ۳۰ که خیلی فرقه

اگه مثلا ۲۱ باشی و آقا ۲۰ و دانشجوی پزشکی قطعا جوابم منفیه. اگه شما ۳۰ باشی و اون ۲۹ خیلی فرق داره

من خودم به شخصه همسن هم خوشم نمیاد و همیشه گفتم ۶. ۷سال بزرگتر از خودم دوس دارم ولی انتخابها متفاوته. من دوس ندارم ابهت مرد رو زیر سوال ببرم که مثلا از من حساب ببره و من بهش امر و نهی کنم دوس دارم درک بالا داشته باشه و زن سالاری نباشه. برای همین چون شخصیت خودم رو می‌شناسم نسبت به پسر همسن هم حس اینو دارم که باید بهش امر و نهی کنم بچه حسابش میکنم. به این دلیل میگم چندسال بزرگتر.

حالا شما ببین چجوری هستی .