2789
فقط دعا دعا میکنم از این حال دربیام خیلی صبوری کردم دیگه در توانم نیست♥️بنظرتون تو تحصیلمم پیشرفت می ...

انشالله عزیزم توکلت به خدا باشه پایان هر صبری شیرینه 

تو تحصیلت پنجاه پنجاهی چون حس میکنم گاهی اوقات اینقد حس درس خوندن میگیری و باز گاهی اوقات حوصلت سر میره و معمولی میشه 

روزای خوب توی راه😎✌🏻

انشالله عزیزم توکلت به خدا باشه پایان هر صبری شیرینه تو تحصیلت پنجاه پنجاهی چون حس میکنم گاهی اوقات ...

بله درستههه😁😁

♥️♥️

ممنونم♥️🙏🏻

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راجب من چی حس میکنین ؟حس کسی که دوسش دارم بهم چیه ؟ ازدواج دارم باهاش یا نه؟

حس میکنم یک غم بزرگ تو دلت داری که راجبش با کسی حرفی نمیزنی 

و درونگرایی 

و جزو اون نفرایی هستی که دستت نمک نداره 

گاهی دلسرد میشی از همه چی ولی باز امیدتو بدست میاری 

و زیرکم هستی

روزای خوب توی راه😎✌🏻

حس میکنم یک غم بزرگ تو دلت داری که راجبش با کسی حرفی نمیزنی و درونگرایی و جزو اون نفرایی هستی که دست ...

اره درسته 🥲

راجب اون فرد چی حس میکنین ؟ حسش بهم چیه ازدواج دارم باهاش ؟ اگه نه با کی ازدواج میکنم؟

.

اره درسته 🥲راجب اون فرد چی حس میکنین ؟ حسش بهم چیه ازدواج دارم باهاش ؟ اگه نه با کی ازدواج میکنم؟

حس میکنم دمدمی مزاج باشه ولی هوشیار و قوی و کمی حسود

روحیه بالایی هم حس میکنم داشته باشه 

حسشم بهت حس میکنم دوست داره ولی گاهی اوقات دو دل میشه 

و حس میکنمم زیادی باهم راحت نیستین 

و ازدواجم پنجاه پنجاه هستش بستگی به خودتون و خانواده هاتون داره 

روزای خوب توی راه😎✌🏻

حس میکنم دمدمی مزاج باشه ولی هوشیار و قوی و کمی حسودروحیه بالایی هم حس میکنم داشته باشه حسشم بهت حس ...

درسته 

یعنی به مرحله خواستگاری میرسه ؟

میشه از شغل یا مشخصات همسر ایندم بگین ؟ 

دبیری میرم یا اموزش ابتدایی ؟

.

درسته یعنی به مرحله خواستگاری میرسه ؟میشه از شغل یا مشخصات همسر ایندم بگین ؟ دبیری میرم یا اموزش ابت ...

احتمالا اگه دوربریاش زیر پاشو خالی نکنن 

شغل اداری حس کردم داشته باشه ومهربون و شوخ طبع 

اما گاهی اوقاتم خیلی جدی 

و کمی هم زن زلیل😅

حس کردم دبیری 

روزای خوب توی راه😎✌🏻

مرسی عزیزم ولی دعا کن حتی از قبلشم بهتر بشه من پوست صاف میخوام😢❤️

انشالله 

برو دکتر پوست عزیزم بهت دارو میدن خوب میشه نگران نباش هرچی حساس باشی بدتره

روزای خوب توی راه😎✌🏻

انشالله برو دکتر پوست عزیزم بهت دارو میدن خوب میشه نگران نباش هرچی حساس باشی بدتره

اره عزیزم حساسیت زیاد که بده ولی من یه مدت دکتر رفتم قرص مصرف کردم دو سال پوستم خوب بود الان دوباره صورتم داره جوش میزنه و لک میشه 

احتمالا اگه دوربریاش زیر پاشو خالی نکنن شغل اداری حس کردم داشته باشه ومهربون و شوخ طبع اما گاهی اوقا ...

😂 رابطمون دوستی پیش میره یا سنتی ؟

همسر ایندم کی بهم پیشنهاد میده ؟

خانوادش با من مخالفن ؟ بهشون در مورد من گفته؟

چیزی راجب ظاهرش یا اختلاف سنیمون حس نمیکنین ؟ 

مرسی گلم 🌸

.

😂 رابطمون دوستی پیش میره یا سنتی ؟همسر ایندم کی بهم پیشنهاد میده ؟خانوادش با من مخالفن ؟ بهشون در م ...

کم کم سنتی میشه حس کردم اما نه حالا حالاها 

برا سئوال دومتون حس نکردم چیزی 

خانوادش مخالف نیستن اما شما هم حس میکنم روی زیاد بازی نشون نمیدین و جدین 

نه هنوز حس میکنم چیزی نگفته 

ظاهر رو حس میکنم قد متوسط رو به بلندی داشته باشه و چهرش یکم جدی باشه ولی دلش اونطوری نه 

موهای مشکی و چشمای کشیده ای‌ و اما بادامی حس میکنم داشته باشه و تیپ مابین اسپرت و رسمی میپوشه اما بشتر رسمی 

روزای خوب توی راه😎✌🏻